HELLO Budapest Kártya (48 órás)

A 48 órás HELLO Budapest Kártya egy személynek nyújt kedvezményeket. A kártya személyre szól, át nem ruházható.

Felhasználható a BKK Zrt. járatain és a környéki autóbuszjáratokon, valamint a héven ingyenes és korlátlan utazásra Budapest közigazgatási határán belül (1-99, 101-299, 900-999, M1, M2, M3, M4, H5, H6, H7, H8, H9 vonalakon, valamint a D14 hajójáraton), továbbá egyszeri ingyenes utazást biztosít mindkét irányban a BKV Zrt. Zugligeti Libegőn.

Az új kártyatípussal – a klasszikus 48 órás BUDAPEST CARD szolgáltatásai mellett – számos budapesti hotelben tud kedvezményesen szállást foglalni a 2+1 akció keretein belül. Ezen felül 6 strandfürdő és 5 történelmi gyógyfürdő közül választhat egyet-egyet, ahova a HELLO Budapest Carddal egy alkalommal ingyenesen beléphet.

Érvényes a vásárláskor feltüntetett dátumot és időpontot követő 48 órán át. Az érvényesség kezdetének (dátum és időpont) és a turista aláírásának szerepelnie kell a kártyán. Az átírt, átjavított, vagy olvashatatlan névvel aláírt kártya érvénytelen, nem használható fel.

A kártyával a fővárosi közösségi közlekedés igénybevételén kívül további számos szolgáltatás (pl. ingyenes és kedvezményes múzeumi és fürdőbelépés, kedvezményes étkezés és kulturális szolgáltatások) is igénybe vehető, amelyekről az alábbi oldalon talál bővebb információt: budapest-card.com