Éves Budapest-bérlet cégeknek

éves Budapest-bérlet cégeknek minta

 

Mire érvényes?

Az érvényességi idején belül korlátlan számú utazásra jogosít.

 

Hol érvényes?

Budapest közigazgatási határán belül szinte minden BKK járatra, környéki autóbuszra (az 1-99, 101-299, 900-999, M1, M2, M3, M4, D14 vonalakon) és HÉV-re (H5, H6, H7, H8, H9 vonalakon), a MÁV-START vonatain másodosztályon (kivéve feláras vonatok, ha azonban az utazás kizárólag Budapesten belül történik, feláras vonat is igénybe vehető, és helyjegyet sem kell megfizetni) és a VOLÁNBUSZ kijelölt elővárosi járatain érvényes. Ez a bérlet nem érvényes a 100E Repülőtéri Expressz járatain.

 

Jegyérvényesítés – papír jeggyel

Megvásárlás után külön érvényesítést nem igényel. A bérlet 12 darab szelvényen kerül kiadása, utazáskor elég az érvényes szelvényt magadnál tartani.

 

Meddig érvényes?

A jelölt kezdő nap 0 órától 370 napon 02 óráig érvényes.

 

Milyen hivatalos okmánnyal érvényes?

A bérlet használatához nem szükséges megadni igazolványszámot. Amennyiben a vevő számára adminisztratív okokból szükséges, a vásárlás során megadhat egyedi karakter sorozatot.

 

Átruházható-e?

A bérlet felmutatóra szól, más személyre átruházható.

 

Hol vásárolható meg?

A vásárlási lehetőségeket megtalálod a BKK értesítésipont-keresőben.

 

Visszaválthatóság:

A bérlet érvényességi ideje alatt azon szelvényekre jutó ár téríthető vissza, amely szelvényeknek még nem kezdődött meg az érvényességi ideje (azaz a visszaváltási igény korábbi, mint a szelvényen szereplő érvényesség kezdete; minden ilyen szelvényt le kell adni). (részletes szabályozás)

 

További tudnivalók

A bérletet ellenőrzéskor fel kell mutatni, és az ellenőrzést végző személy kérésére át kell adni. Mobiljegy formában vásárolt bérlet használatakor a jegyérvényesítésről leírtak szerint kell felmutatni az animált ábrát vagy a kódot.

A papír alapú bérletet, ha az megsérült vagy az igazolvány száma változott, kezelési díj ellenében azonos típusú és érvényességű új szelvényre cseréljük a kijelölt helyen, a részletekről itt tájékozódhatsz. A vonalkódot és a sorszámot tartalmazó részt a bérletszelvényről eltávolítani tilos! A bérletszelvényt elvesztés esetén nem pótoljuk!

Az elővételi szabályokról itt olvashatsz, a bérleteken feltüntetett érvényességi időkről itt tájékozódhatsz.

A bérletek érvényességi határairól, az igénybe vehető MÁV-START vonatokról, VOLÁNBUSZ autóbuszokról itt olvashatsz.