Közvetlen autóbuszjárat a repülőtérről a belvárosba

Akár 40 perc alatt a központban! Közvetlen autóbuszjárat a repülőtérről a belvárosba. Jegyvásárlás és -érvényesítés közvetlenül a buszon bankkártya használatával a Budapest Pay&GO szolgáltatással.

 

100E busz a Liszt Ferenc repülőtér bejáratánál

 

A 100E Repülőtéri Expressz közvetlen repülőtéri járat a Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér és a Deák Ferenc tér, Budapest meghatározó közlekedési csomópontja között közlekedik, érintve a Kálvin teret, a főváros egy másik fontos pontját is. 

A 100E Repülőtéri Expressz busz kényelmes, gazdaságos és gyors kapcsolatot teremt a repülőtér és a városközpont között. A buszjárat a hét minden napján 0-24 óráig közlekedik,

  • hétfőn és pénteken napközben 6-10 percenként,
  • kedden, szerdán, csütörtökön, szombaton és vasárnap napközben 7-10 percenként,
  • reggel és este 10-15 percenként
  • éjjel átlagosan 30-40 percenként.

A belvárosba érve a Kálvin térről és a Deák Ferenc térről könnyen elérhetők a turisták körében népszerű sétálóutcák, a Duna-korzó, a Szabadság híd, az Erzsébet híd és a Lánchíd. Múlt századi paloták, felkapott szállodák, galériák, éttermek, kávézók, teraszos bárok és kaszinók, a budai Vár és a Gellért-hegy panorámája fogadja az utazót. A Váci utca, a Vörösmarty tér, a Vigadó és a Kiskirálylány szobra állandó fotótémát kínálnak. A rakparti kikötőből induló sétahajókról is gyönyörködhetünk az UNESCO világörökségi listáján szereplő fővárosi nevezetességekben.

A Deák Ferenc tér nemcsak a főváros közlekedésében kulcsfontosságú helyszín: a három metróvonal találkozása egyúttal a kedvelt közösségi terek, szórakozóhelyek, romkocsmák és kulturális intézmények színtere is. Az Erzsébet téri Akvárium, a Király utcai Gozsdu-udvar, a Madách tér színvonalas események otthona.

 

Egy kreatív a Budapest Pay & GO-ról

 

Használd jegyként bankkártyádat! Mostantól vásárold meg és érvényesítsd egyszerre az egyedi díjszabású 2200 forintos repülőtéri vonaljegyet bankkártyával a 100E Repülőtéri Expresszen. Részletek: bkk.hu/budapestpayandgo

Utazz a városban a BudapestGO appal! Egyetlen, könnyen kezelhető alkalmazásban a jegy- és bérletvásárlás, valamint az utazástervezés. Részletek: bkk.hu/budapestgo

 

A 100E Repülőtéri Expressz járat útvonala

 

 

A 100E Repülőtéri Expressz repülőtéri busz menetrendjét itt találod:

 

 

A 100E Repülőtéri Expressz járat díjszabása

 

A BudapestGO letöltése

Letölthető az App Store-ból

 

Szerezd meg: Google Play

 

 

További információk

  • A járat első ajtós felszállási rend szerint közlekedik, a vezetőfülke vagy az ajtók mellett található Budapest Pay&GO készülékkel egyszerre történik a jegyvásárlás és -érvényesítés. A papíralapú jegyet a felléptető személyzet érvényesíti. A mobiljegyet kódbeolvasással szükséges érvényesíteni.
  • A vonalon alacsony padlós, légkondicionálóval felszerelt csuklós autóbuszok közlekednek, elegendő hellyel a bőröndöknek és az útipoggyászoknak.
  • 200E autóbusz a nap 24 órájában a megszokott módon jár, kizárólag érvényes vonaljeggyel, napijeggyel vagy bérlettel lehet utazni rajta (a repülőtéri vonaljegy nem használható fel).

További információt a BKK ügyfélszolgálatátától kérhetsz, amely az év minden napján 06:00 és 24:00 között fogadja hívásodat: +36 1 3 255 255.