Közvetlen autóbuszjárat a repülőtérről a belvárosba

Akár 40 perc alatt a központban! Közvetlen autóbuszjárat a repülőtérről a belvárosba.

 

A 100E Repülőtéri Expressz a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér előtt.

 

A 100E Repülőtéri Expressz közvetlen repülőtéri járat a Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér és a Deák Ferenc tér, Budapest meghatározó közlekedési csomópontja között közlekedik, érintve a Kálvin teret, a főváros egy másik fontos pontját is. 

A 100E Repülőtéri Expressz busz kényelmes, gazdaságos és gyors kapcsolatot teremt a repülőtér és a városközpont között. A buszjárat a hét minden napján 0-24 óráig közlekedik,

  • hétfőn, pénteken és vasárnap napközben 7-9 percenként,
  • kedden, szerdán és csütörtökön napközben 10 percenként,
  • szombaton napközben 8-10 percenként,
  • éjjel, éjfél és körülbelül 3:30 között 30-40 percenként.

A belvárosba érve a Kálvin térről és a Deák Ferenc térről könnyen elérhetők a turisták körében népszerű sétálóutcák, a Duna-korzó, a Szabadság híd, az Erzsébet híd és a Lánchíd. Múlt századi paloták, felkapott szállodák, galériák, éttermek, kávézók, teraszos bárok és kaszinók, a budai Vár és a Gellért-hegy panorámája fogadja az utazót. A Váci utca, a Vörösmarty tér, a Vigadó és a Kiskirálylány szobra állandó fotótémát kínálnak. A rakparti kikötőből induló sétahajókról is gyönyörködhetünk az UNESCO világörökségi listáján szereplő fővárosi nevezetességekben.

A Deák Ferenc tér nemcsak a főváros közlekedésében kulcsfontosságú helyszín: a három metróvonal találkozása egyúttal a kedvelt közösségi terek, szórakozóhelyek, romkocsmák és kulturális intézmények színtere is. Az Erzsébet téri Akvárium, a Király utcai Gozsdu-udvar, a Madách tér színvonalas események otthona.

 

 

Könnyítsd meg utazásodat! Szerezd be egyszerűen, okostelefonra telepített applikációval a Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér és a Deák Ferenc tér között egyedi díjszabás szerinti közlekedő 100E autóbuszra érvényes 2200 forintos repülőtéri vonaljegyet! Részletek: bkk.hu/budapestgo

 

A 100E Repülőtéri Expressz járat útvonala

 

A 100E járat útvonala

 

A 100E Repülőtéri Expressz repülőtéri busz menetrendjét itt találod:

 

A 100E Repülőtéri Expressz járat díjszabása

 

A repülőtéri vonaljegy ára 2023. április 1-jével 1500 forintról 2200 forintra változott, ezzel kapcsolatban bővebb információ olvasható ide kattintva.

A mobiljegyként, 2022. szeptember 1. előtt váltott digitális vonaljegy, repülőtéri vonaljegy, 30 perces jegy és 90 perces jegy felhasználhatósági ideje a vásárlástól számított 2 év.

A 2022. szeptember 1-jén, vagy ezt követően váltott mobiljegyek a vásárlástól számított 1 évig használhatók fel utazásra, ezen időszak alatt lehet a jegyeket érvényesíteni, vagy visszaváltani az alkalmazásban.

A megadott felhasználhatósági idő lejáratát követően a jegyek már nem érvényesíthetők, így nem használhatók utazásra sem.

 

A BudapestGO letöltése

 

További információk

  • A járat első ajtós felszállási rend szerint közlekedik, felszállás után a jegyet azonnal érvényesíteni kell, majd meg kell mutatni a járművezetőnek. A mobiljegyet kódbeolvasással szükséges érvényesíteni.
  • A vonalon alacsony padlós, légkondicionálóval felszerelt csuklós autóbuszok közlekednek, elegendő hellyel a bőröndöknek és az útipoggyászoknak.
  • 200E autóbusz a nap 24 órájában a megszokott módon jár, kizárólag érvényes vonaljeggyel, vagy és bérlettel lehet utazni rajta (a repülőtéri vonaljegy nem használható fel).

 

További információt a BKK éjjel-nappal hívható ügyfélszolgálatátától kérhetsz: +36 1 3 255 255.