Közbeszerzés

A Budapesti Közlekedési Központ Zrt. a közbeszerzésekről szóló 2015. évi CXLIII. törvény 43. § (1) bekezdés a)-c) pontja, illetve a 43. § (2) bekezdés a)-c) és e) pontja szerinti adatokat az Elektronikus Közbeszerzési Rendszerben (EKR) teszi közzé. (Az Elektronikus Közbeszerzési Rendszer a közbeszerzésekért felelős miniszter által üzemeltetett központi közbeszerzési nyilvántartás és a közbeszerzési eljárások elektronikus lebonyolítását támogató informatikai rendszer.)

A Budapesti Közlekedési Központ által megindított eljárások az EKR publikus keresőjében, az ajánlatkérő szervezet nevéhez a "BKK Budapesti Közlekedési Központ Zártkörűen Működő Részvénytársaság"-ot beírva részletesen is megtekinthetők.

Az eljárásainkhoz kapcsolódó valamennyi hirdetmény az EKR publikus keresőjében, az ajánlatkérő szervezet nevéhez a "BKK Budapesti Közlekedési Központ Zártkörűen Működő Részvénytársaság"-ot beírva részletesen is megtekinthetők, illetve letölthetők.

A közbeszerzési eljárások eredményeként megkötött szerződéseink szintén az EKR publikus keresőjében tekinthetők meg és tölthetők le, a kulcsszavas kereséshez a "BKK"-t beírva.

A közbeszerzésekről szóló törvény 42. § (1) bekezdésének értelmében minden évben közbeszerzési tervet teszünk közzé, melyek az EKR publikus keresőjében, az ajánlatkérő szervezet nevéhez a "BKK Budapesti Közlekedési Központ Zártkörűen Működő Részvénytársaság"-ot beírva részletesen is megtekinthetők, illetve letölthetők.

Az általunk megindított előzetes piaci konzultációk szintén az EKR publikus keresőjében, az ajánlatkérő szervezet nevéhez a "BKK Budapesti Közlekedési Központ Zártkörűen Működő Részvénytársaság"-ot beírva tekinthetők meg részletesen.

Letölthető dokumentumok(1)

A BKK Zrt. intézkedési terve az egyajánlatos közbeszerzések elkerülését segítő módszerekről és gyakorlatokrólpdf180.66 kb2022.04.06. 15:55