Budapest Kártya (120 órás)

A 120 órás Budapest Kártya egy személynek nyújt kedvezményeket. A kártya személyre szól, át nem ruházható.

Felhasználható a BKK Zrt. járatain és a környéki autóbuszjáratokon, valamint a héven ingyenes és korlátlan utazásra Budapest közigazgatási határán belül (1-99, 101-299, 900-999, M1, M2, M3, M4, H5, H6, H7, H8, H9 vonalakon, valamint a D14 hajójáraton), továbbá egyszeri ingyenes utazást biztosít mindkét irányban a BKV Zrt. Zugligeti Libegőn. 

Érvényes a vásárláskor feltüntetett dátumot és időpontot követő 120 órán át. Az érvényesség kezdetének (dátum és időpont) és a turista aláírásának szerepelnie kell a kártyán. Az átírt, átjavított, vagy olvashatatlan névvel aláírt kártya érvénytelen, nem használható fel.

Az érvényes Budapest Kártya egyszeri utazásra jogosít a május-október időszakban a Duna-parti villamosvonalakon rendszeresen közlekedő nosztalgia villamosjáratokon is.

A kártyával a fővárosi közösségi közlekedés igénybevételén kívül további számos szolgáltatás (pl. ingyenes és kedvezményes múzeumi és fürdőbelépés, kedvezményes étkezés és kulturális szolgáltatások) is igénybe vehető, amelyekről az alábbi oldalon talál bővebb információt: budapest-card.com

Az egyes értékesítési pontokról (nyitva tartás, fizetési lehetőségek stb.) ide kattintva tájékozódhat.