Havi kutyabérlet

Tetszőleges kezdőnappal váltható. Érvényes a jelölt kezdőnapon 0 órától (de legkorábban a vásárlás időpontjától) a következő hónap kezdőnappal megegyező napon 02 óráig az 1-99, 101-299, 900-999, M1, M2, M3, M4, H5, H6, H7, H8, H9, D14 vonalakon. A MÁV-START és a VOLÁNBUSZ járatain nem érvényes. A bérlettel egy kutya szállítható, az utasnak külön, saját maga számára is rendelkeznie kell érvényes jeggyel, bérlettel vagy utazásra jogosító egyéb okmánnyal. Abban az esetben, ha a bérlet megsérült, kezelési díj ellenében azonos típusú és érvényességű új bérletre cseréljük a kijelölt helyen. A bérletet ellenőrzéskor fel kell mutatni, és az ellenőrzést végző személy kérésére át kell adni. A vonalkódot és a sorszámot tartalmazó részt a bérletszelvényről eltávolítani tilos! A bérletszelvényt elvesztés esetén nem pótoljuk!

Ez a bérletfajta megvásárolható mobiltelefonos alkalmazásból is, a papír alapú változatéval azonos áron, területi és időbeli érvényességgel. A bérlet a sikeres vásárlást követően legkorábban 2 perccel használható utazásra. A bérletet az ellenőrzést végző személy részére (kérés esetén az általa felmutatott kód beolvasását követően) be kell mutatni – metróállomáson és elsőajtós felszállási rendben közlekedő autóbuszon, trolibuszon a kiragasztott kód beolvasását követően a jegyképet kell bemutatni. Kérjük, hogy egymást követően mutasd fel a saját bérletedet, majd a kutyád bérletét is ellenőrzés esetén. A mobiljegy csak aktív internetkapcsolattal vehető igénybe. A bérlet az érvényesség kezdete előtt legfeljebb 30 nappal váltható meg elővételben, nem cserélhető, nem ruházható át, és csak az érvényesség kezdete előtt váltható vissza. A mobiltelefonos alkalmazásról, illetve az abból vásárolt bérletek használatáról, cseréjéről, visszaváltásáról itt tájékozódhatsz.

Visszaválthatóság: csak érvényesség kezdete előtt váltható vissza (részletes szabályozás)

Az elővételi szabályokról itt olvashatsz, a bérleteken feltüntetett érvényességi időkről itt tájékozódhatsz.

Kisméretű kutyát kézipoggyász méretű, állatok szállítására alkalmas zárt szállítóboxban, ketrecben vagy táskában is lehet szállítani, melyből az állat az utazás alatt nem tud kiszabadulni, illetve nem tudja beszennyezni a többi utas ruháját, poggyászát vagy a járművet - ebben az esetben a kuyaszállítás díjmentes.