Forgalmi változások Újpesten, a Szusza Ferenc Stadion környékén augusztus 2-án

A 147-es autóbusz Újpest-Központ M felé nem érinti a Megyeri út/Fóti út, az Irányi Dániel utca és a Baross utca megállót. Az autóbuszok ideiglenesen a 30-as autóbusz Megyeri út/Fóti út, Baross utca/Fóti út és Irányi Dániel utca/ Baross utca megállóhelyén állnak meg. Várhatóan 18-tól 23 óráig a Megyeri úton a Fóti út és a Váci út között az átmenő forgalmat korlátozzák, azonban a közösségi közlekedést lehetőség szerint átengedik. Várhatóan a mérkőzés kezdete előtt 20:20 és 21 óra között; valamint a mérkőzés végén, várhatóan 22:45 és 23:15 között korlátozhatják a 96-os és a 196-os autóbusz forgalmát várhatóan 30-50 percre. Lezárás esetén:

Közlekedési rend

  • A 96-os autóbusz Újpest, Fóti út felé nem érinti a Megyeri út/Fóti út, a Szusza Ferenc Stadion, a Tungsram és a Béla utca megállót. Az autóbuszok ideiglenesen a 147-es autóbusz Megyeri út, Fiumei út és Megyer, Julianus barát utca megállóhelyén állnak meg.
  • A 196-os autóbusz Újpalota, Szentmihályi út felé nem érinti a Megyeri út/Fóti út és a Szusza Ferenc Stadion megállót. Az autóbuszok ideiglenesen a 30-as autóbusz Megyer, Fóti út; Megyeri temető; Megyer, Szondi utca és Megyeri temető; valamint a 104-es és a 204-es autóbusz Fóti út, Béla utca és Tungsram megállójában állnak meg.

Közlekedési változásokról percről percre – mobilalkalmazáson és webes utazástervezőn is!

A BKK mind a közösségi közlekedési változásokról és a kedvencnek jelölt járatokról, mind a közúti fennakadásokról folyamatosan frissülő információkat nyújt a honlapján, vagy okostelefonokra letölthető mobilalkalmazáson keresztül. A közösségi közlekedési változásokról személyre szabott információk érhetők el a BKK Info oldalán, a www.bkkinfo.hu címen, vagy a BKK Info mobilalkalmazásban. A járatfigyelő funkcióra feliratkozók a tetszőlegesen kiválasztott járatokról az összes információt azonnal megkapják akár e-mailen is. A Budapesti Közlekedési Központ webes, illetve iOS, Android és Windows mobilfelületen is elérhető utazástervezőjével pedig a FUTÁR valós idejű adatai alapján tervezheti meg utazását a BKK honlapján, a futar.bkk.hu címen, vagy FUTÁR mobilalkalmazás segítségével, amely a járatok valós helyzetének térképes nyomon követésére is alkalmas. Indulás előtt érdemes tájékozódni a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról is. A kozut.bkkinfo.hu oldalon valós idejű közúti közlekedési információk érhetőek el. A fővárosban közlekedő autósok interaktív online térkép segítségével tájékozódhatnak arról, hogy hol milyen fennakadásokra kell számítaniuk. Az előre tervezett forgalomkorlátozások már napokkal az életbe lépésük előtt elérhetők a webes felületen.