Válaszd a Budapest-bérletet!

 

MELYIK ÁLLÍTÁS IGAZ RÁD? MILYEN BÉRLETET AJÁNLUNK?
Felnőtt vagyok és csak Budapesten belül utazom Vegyél Budapest-bérletet: olcsóbb lett a havi, a félhavi, a negyedéves és az éves bérlet is!
Felnőtt vagyok, és az agglomerációban is szoktam utazni Vegyél Pest vármegyebérletet a BudapestGO-ban: ingázz egyetlen bérlettel korlátlanul, tervezd meg az utazásodat – mindezt egyetlen alkalmazásban!
Nappalis, vagy esti tagozatos diák vagyok Vegyél kedvezményes Pest vármegyebérletet a BudapestGO-ban, utazz korlátlanul Budapesten vagy bárhol Pest vármegyében!

65 év alatti nyugdíjas vagyok

Ellátottak utazási utalványa birtokában kedvezményes Pest vármegyebérlettel vagy Országbérlettel korlátlan az utazás Budapesten és bárhol Pest vármegyeében, vagy akár az országban.
Aktív korúak ellátására vagy jogosult? Továbbra is a nyugdíjas Budapest-bérlettel érdemes utaznod, vásárold meg a BudapestGO-ban!
Budapesten belül utazom és kisgyereket nevelek Vegyél kisgyerekes Budapest-bérletet a BudapestGO-ban, utazz korlátlanul Budapesten!
14 éven aluli vagy 65 évesnél idősebb vagyok Budapesten és az egész országban díjmentesen utazol. (A 14 éven aluliak díjmentes utazásának feltételeiről bővebb információ itt.) 😊

Az egyes bérletekre vonatkozó részletes szabályokat a termékleírásoknál találod: bkk.hu/berletarak.

 

 

Csökkent a Budapest-bérletek ára

 

👉 Olcsóbb lett a havi, a félhavi, a negyedéves, az éves Budapest-bérlet ára magánszemélyeknek és a cégeknek is.

 

Teljes árú bérletek Március 1. előtt Március 1-től
Magánszemélyek
Félhavi (15 napos) Budapest-bérlet 6300 Ft 5950 Ft
Havi Budapest-bérlet 9500 Ft 8950 Ft
Negyedéves Budapest-bérlet 28 500 Ft 26850 Ft
Kedvezményes éves Budapest-bérlet 103 000 Ft 99 950 Ft
     
Cégek
Félhavi (15 napos) Budapest-bérlet cégeknek 7000 Ft 5950 Ft
Havi Budapest-bérlet cégeknek 10 500 Ft 8950 Ft
Negyedéves Budapest-bérlet cégeknek 31 500 Ft 26 850 Ft

 

 

A BudapestGO alkalmazásban minden, Budapesten érvényes jegyet és bérletet megtalálsz. A Pest vármegye- és az országbérletet is meg tudod vásárolni, sőt számos egyéb helyi és helyközi jegyet is tudsz váltani.

 

Letölthető az App Store-ból

 

Szerezd meg: Google Play

 

 

Miért válaszd a BudapestGO alkalmazást?

✅ Valós idejű járatinformációk, hogy pontosan megtervezhesd utazásod a fővárosban és a környékén

✅ Nemcsak a BKK járataival, de a MÁV vonataival és a VOLÁNBUSZ buszjárataival is tudsz utazást tervezni Budapesten és az agglomerációban

✅ Utazástervezés utazás közben is a 'járműről tervezek' funkcióval

✅ A widget funkcióval mobilod kezdőoldalán tarthatod a jegyed, bérleted, és még gyorsabban érvényesítheted őket

✅ A forgalmi változásokról is mindig egyből értesülhetsz

✅ Személyre szabhatod az utazásodat: mentsd el kedvenc megállóidat és járataidat, hogy minden, ezeket érintő változásról értesíthessünk

✅ Kerékpárral, rollerrel utazol? A BudapestGO-ban könnyen tervezhetsz a saját eszközeiddel kombinált utazást, és beállíthatod azt is, ha kutyával utazol, vagy akadálymentesen közlekednél

 

 


Különösen értékesek számunkra azok a hűséges ügyfelek, akik előre megvásárolt negyedéves, szemeszter-, vagy éves Budapest-bérletet használnak. Te is ilyen bérletet váltottál az elmúlt hónapokban? Akkor érdemes tudnod, hogy időarányosan kompenzálunk téged. 

Számold ki, hogy milyen kompenzációra vagy jogosult:

 

Emellett kibővítjük a kompenzáció mértékét azoknál a magánszemélyeknél – felnőtteknél és tanulóknál egyaránt –, akik 2024. március 1-jén érvényes éves vagy szemeszterbérlettel rendelkeznek, és Budapest, valamint az agglomeráció, vagy Budapest és az ország bármely települése között ingáznak. Ha igazak rád a fenti állítások, akkor dönthetsz arról, hogy az árkülönbözetet kéred BKK-utalványban – a bérleted megtartása mellett –, vagy az időarányos kompenzációval szeretnél élni (utóbbi esetben a bérletet le kell adnod).

👉  felnőttként az éves bérleted lejártáig hátralévő időnek megfelelően havonta számított 8500 forint értékű BKK-utalványt vehetsz át. Ha például még hat hónapig érvényes az éves bérleted, akkor 6×8500, azaz 51.000 forint utalványra vagy jogosult.  

👉 diákként az éves bérleted lejártáig hátralévő időnek megfelelően havonta számított 3000 forint értékű BKK-utalványt vehetsz át. Ha például még hat hónapig érvényes az éves bérleted, akkor 6×3000, azaz 18.000 forint utalványra vagy jogosult.

👉 diákként szemeszterbérleted birtokában összesen 15.000 forintos kompenzációra vagy jogosult.

A kompenzációra jogosultak 2024. március 31-ig vehették át a BKK-utalványokat.

 

Hogyan veheted át a kompenzációul szolgáló BKK-utalványt?

A BKK-utalványt bármelyik, hozzád közel eső ügyfélközpontunkban átveheted érvényes papíralapú bérleted, vagy digitális bérlet esetén a tranzakcióazonosító bemutatásával. Ha nem találod a tranzakcióazonosítót, kollégáink segítenek. Szükség lesz az adóazonosító jeledre is. Mindezzel kapcsolatban adatkezelési tájékoztatónkat itt találod

Ha felnőttként vagy diákként az éves vagy a szemeszterbérlet utáni kompenzációra vagy jogosult, ügyfélközpontunkban a lakcímkártyáddal, diákként emellett a diákigazolványoddal, agglomerációba dolgozni járó fővárosi lakosként pedig egy munkáltatói igazolással tudod igazolni (kérd meg, hogy tüntessék fel rajta a tényleges munkavégzés helyét is). Ha az éves vagy a szemeszterbérlet teljes értékű kompenzációját választod, ne felejtsd el elhozni magaddal a mér érvényes bérletszelvényeket. 

👉 Melyik a hozzád legközelebbi BKK-ügyfélközpont? Keresd meg térképes keresőnkben, koppints ide!

Az utalvány egy éven át használható fel bármilyen BKK-termék, illetve Pest vármegye-, és országbérlet megvásárlására. 

A kompenzációra jogosultak 2024. március 31-ig vehették át a BKK-utalványokat.

 

✅ A BKK 24 és 72 órás napijegyei Budapest közigazgatási határain belül a BKK járatain túl a Volán (kék) környéki buszjáratain és (sárga) regionális buszjáratain, a MÁV-HÉV járatain, valamint a MÁV-Start járatain is érvényesek lesznek.

✅ A BKK vonaljegyei időalapú jegyei Budapest közigazgatási határain belül a BKK járatain túl a Volán (kék) környéki buszjáratain, illetve a MÁV-HÉV járatain lesznek érvényesek.

✅ A Pest vármegye24 és a Magyarország24 napijegyeket Budapest közigazgatási határán belül a Volánbusz (kék) környéki és (sárga) regionális járatain, a MÁV-HÉV járatain és minden MÁV-START-vasútjáraton Budapesten belüli utazás esetén a 2. kocsiosztályon fogadják el. (Ezek a napijegyek természetesen Budapest közigazgatási határán kívül is érvényesek, Budapest közigazgatási határán belül a BKK járatain nem érvényesek.)

 

Gyakran ismételt kérdések

Kölcsönös bérletlefogadással kapcsolatos kérdések

Olcsóbb lett a Budapest-bérlet

Bérletvásárlással kapcsolatos kérdések