Szombattól a Budaörsi út felújítása újabb üteme kezdődik

2015. október 8-án és 9-én, csütörtökön és pénteken éjszaka a Budaörsi úton a jelenleg lemart útpálya felületeket, azaz a Muskotály köz és a Laktanya között a városból kifelé vezető oldalon a belső sávot, valamint a Nagyszőlős utca feletti felüljáró belső sávját aszfaltozzák. Ezt követően, október 10-én, szombat hajnalban ütemváltás történik, Emiatt több, eddig lezárt sávot megnyitnak, más sávokat pedig lezárnak.

Az új ütem alatt a 2x2 sávos szakaszon megszűnik a Muskotály köz és Laktanya között a terelés, a kifelé haladó két sávon a forgalom a megújult útpályán haladhat. A városba befelé vezető útpályán a szélső sávot lezárják a Töhötöm utcától a Villányi út jelzőlámpáig. A centrum felé haladó forgalom a Töhötöm utcától változatlanul egy sávon közlekedhet a belső forgalmi sávon.

A 2x4 sávos szakaszon, a Nagyszőlős utcától a városból kifelé vezető oldalon a víz és gázvezeték építés befejeztével a szélső sávon kezdik meg a munkát, ezért a szélső sáv továbbra is lezárva marad. A Nagyszőlős utca felől érkezők számára a sávelfogyás megmarad, a Budaörsi út belső szakaszáról érkező forgalom számára sávelhúzással két forgalmi sáv lesz változatlanul biztosítva.