Felújítjuk a Bojtár utca egy részét és a Kunigunda útja csomópontjában lévő körforgalmat

2014. szeptember 8-ától, hétfőtől várhatóan az év végéig a Fővárosi Önkormányzat közútkezelőjeként a BKK mintegy 1300 méteren felújítja a III. kerületi Bojtár utcát a Bécsi út és a Huszti út közötti részen, valamint a Bojtár utca és a Kunigunda útja csomópontjában lévő körforgalmat is. A munkavégzés forgalomkorlátozásokkal jár, kérjük, hogy az erre közlekedőket, hogy aki teheti, válasszon más útvonalat.

Az útfelújítási munkák a Bojtár utca Huszti út–Kunigunda útja közötti szakaszon kezdődnek, és több ütemben haladnak a Bécsi úti csomópont felé. A szegélyépítés a forgalom kisebb korlátozásával, a sávok szűkítésével jár. A szegélyépítéssel egy időben a buszmegállók pályaszerkezetét is cseréljük. A körforgalom átépítése szintén önálló építési ütemben történik meg.

A marási és az aszfaltozási munkák idején a közúti forgalom két irányban haladhat, félpályás, szakaszos lezárással, jelzőőrös, illetve jelzőlámpás irányítással. A Bojtár utca aszfaltozását követően kerül sora Kunigunda útjai körforgalom aszfaltozására, éjszakai vagy hétvégi munkavégzéssel.

A várhatóan december végéig tartó felújítás környezetében torlódások várhatóak, kérjük az erre közlekedőket, hogy lehetőség szerint korábban induljanak el úticéljuk felé, vagy válasszanak más útvonalat.