Rendezvény miatt változik a közlekedés péntek délelőtt a Kossuth Lajos tér környékén

Budapest, 2022. február 24. – Megemlékezést tartanak február 25-én, pénteken a délelőtti órákban a V. kerületi Vértanúk terén, ezért korlátozásokra kell készülni a környéken, a 2-es villamosok csak a Kossuth Lajos térig járnak, a 15-ös buszok terelve közlekednek.

Február 25-én, pénteken 8:30-tól 11:30-ig:

  • a 2-es és a 2M villamosok rövidítve, csak a Kossuth Lajos tér (Széchenyi rakpart) és a Közvágóhíd H, illetve a Keleti pályaudvar M között közlekednek.
  • a 15-ös és a 115-ös buszok a Göncz Árpád városközpont, illetve a Gyöngyösi utca felé nem érintik a Kossuth Lajos teret. A Boráros tér felé a buszok a Kálmán Imre utca – Bajcsy-Zsilinszky út – József Attila utca – Széchenyi István tér útvonalra terelve közlekednek, nem érintik a Kossuth Lajos tér M, Széchenyi utca, Zrínyi utca, Dorottya utca (Vörösmarty tér M) megállókat, viszont a módosított útvonalon érintett valamennyi megállóban megállnak. A Kossuth Lajos tér mindkét irányban a Szemere utca megállóból érhető el.

Az utazás megtervezéséhez is érdemes az új BudapestGO alkalmazást használni, amely többek között valós idejű járatinformációk alapján számolja ki az optimális útvonalat az úti cél eléréséhez, de akár jegyét, bérletét is megvásárolhatja az applikáció segítségével.