Forgalomkorlátozás a Könyves Kálmán körúton a Mester utca környékén április 11-26. között

Kisebb forgalomkorlátozásokra kell számítani a Könyves Kálmán körút és a Mester utca kereszteződésénél, a Mester utca és a Gubacsi úti elágazás között a közúton közlekedőknek április 11-e és 13-a között, valamint az április 26-ról 27-re virradó éjszaka, a gyalogosan és a kerékpárral közlekedőknek pedig április 11-től 27-én reggelig folyamatosan, mert a korábban leszerelt közúti útirány-előjelző táblák helyett újakat szerelnek fel.

Április 11-e, csütörtök és 13-a, szombat között, mindhárom nap napközben 10 és 14 óra, valamint este 20 órától másnap hajnali 5 óráig a járdán, illetve az azzal átellenes oldalon, a villamospályát a közúti útpályától elválasztó szigeten építik a tábla portálszerkezetét, ezért ebben az időszakban felváltva lezárják a közúti forgalom elől az egyik, illetve a másik oldali szélső forgalmi sávot. Az építési munka miatt gyalogosoknak és a kerékpársávban közlekedő bicikliseknek is útszűkületre kell számítani. Április 14-től 26-ig a gyalogosok és a kerékpárosok forgalomkorlátozása továbbra is megmarad.

Április 26-án, pénteken 22 órától másnap reggel 6 óráig a Rákóczi híd irányába a teljes szélességében lezárják a Könyves Kálmán körutat a Mester utca és a Gubacsi út között. A javasolt kerülőút a Könyves Kálmán körút–Mester utca–Vágóhíd utca–Soroksári út útvonal. A Könyves Kálmán körút és a Mester utca kereszteződésében rendőri irányítás mellett lesz lehetőség balra, a Külső Mester utca felé kanyarodni.

Budapest, 2019. április 10.

Budapesti Közlekedési Központ