Forgalomkorlátozások a Széll Kálmán tér környékén a március 21-ről 22-re és a 22-ről 23-ra virradó éjszaka

Az esti és éjszakai munkavégzés három ütemben történik. Várhatóan 19 és 22 óra között a Krisztina körúton a Széll Kálmán tér felé vezető 2 forgalmi sáv le lesz zárva, a munkaterület mellett egy sávon lehet majd haladni. 22 órától várhatóan éjfélig a csomópontban a középső sávokat zárják le, ezáltal a munkaterület mellett a Krisztina körúton kétszer egy sáv lesz járható, és ideiglenesen a Csaba utcából is csak jobbra lehet kanyarodni. A 0 és 5 óra közötti időszakban a Krisztina körút Csaba utca felőli oldalán két sávot zárnak le, így a Csaba utcába a Krisztina körút felől nem lehet majd be-, illetve onnan kihajtani. A Krisztina körút az Attila út felé csak egy sávon lesz járható.

Március 22-én (kedden) 20 órától 23-án (szerdán) reggel 5 óráig a Margit körút széna téri csomópontjában, valamint a Vérmező út Ostrom utcai és Várfok utcai kereszteződésénél aszfaltoznak. Az aktuális munkaterület mellett a közúti forgalom egy-egy sávon haladhat majd.

A BKK mind a közösségi közlekedési változásokról és a kedvencnek jelölt járatokról, mind a közúti fennakadásokról folyamatosan frissülő információkat nyújt a honlapján, vagy okostelefonokra letölthető mobilalkalmazáson keresztül. A tömegközlekedési változásokról személyre szabott információk érhetők el a BKK Info oldalán, a www.bkkinfo.hu címen, vagy a BKK Info mobilalkalmazásban. A járatfigyelő funkcióra feliratkozók a tetszőlegesen kiválasztott járatokról az összes információt azonnal megkapják akár e-mailen is. A Budapesti Közlekedési Központ webes, illetve iOS, Android és Windows mobilfelületen is elérhető utazástervezőjével pedig a FUTÁR valós idejű adatai alapján tervezheti meg utazását a BKK honlapján, a futar.bkk.hu címen, vagy FUTÁR mobilalkalmazás segítségével, amely a járatok valós helyzetének térképes nyomon követésére is alkalmas. Indulás előtt érdemes tájékozódni a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról is. A kozut.bkkinfo.hu oldalon valós idejű közúti közlekedési információk érhetőek el. A fővárosban közlekedő autósok interaktív online térkép segítségével tájékozódhatnak arról, hogy hol milyen fennakadásokra kell számítaniuk. Az előre tervezett forgalomkorlátozások már napokkal az életbe lépésük előtt elérhetők a webes felületen.