Forgalomkorlátozás lesz a Szerencs utcánál tartószerkezet-építési munkák miatt

2015. november 6-án (pénteken) 21 órától másnap reggel 6 óráig az M3-as autópálya kifelé vezető oldalán a Szerencs utcai kereszteződésnél tartószerkezetet építenek. Ez idő alatt csak egy forgalmi sáv lesz járható. Időszakonként – a gerenda beemelésének idejére - az éjszakai órákban körülbelül 10 perces időtartamra rendőri biztosítással az autópálya érintett szakaszát lezárják.

2015.november 7-én (szombaton) 19 órától másnap reggel 7 óráig a megépülő portálszerkezetre az eszközök telepítését végzik. Az építési és szerelési munkák mellett egy forgalmi sáv lesz járható, az éjszakai órákban körülbelül 10 perces időtartamra, rendőri biztosítással az autópálya érintett szakaszát lezárják.

Közlekedési változásokról percről percre – mobilalkalmazáson és webes utazástervezőn is!

A BKK mind a közösségi közlekedési változásokról és a kedvencnek jelölt járatokról, mind a közúti fennakadásokról folyamatosan frissülő információkat nyújt a honlapján, vagy okostelefonokra letölthető mobilalkalmazáson keresztül. A tömegközlekedési változásokról személyre szabott információk érhetők el a BKK Info oldalán, a www.bkkinfo.hu címen, vagy a BKK Info mobilalkalmazásban. A járatfigyelő funkcióra feliratkozók a tetszőlegesen kiválasztott járatokról az összes információt azonnal megkapják akár e-mailen is. A Budapesti Közlekedési Központ webes, illetve iOS, Android és Windows mobilfelületen is elérhető utazástervezőjével pedig a FUTÁR valós idejű adatai alapján tervezheti meg utazását a BKK honlapján, a futar.bkk.hu címen, vagy FUTÁR mobilalkalmazás segítségével, amely a járatok valós helyzetének térképes nyomon követésére is alkalmas. Indulás előtt érdemes tájékozódni a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról is. A kozut.bkkinfo.hu oldalon valós idejű közúti közlekedési információk érhetőek el. A fővárosban közlekedő autósok interaktív online térkép segítségével tájékozódhatnak arról, hogy hol milyen fennakadásokra kell számítaniuk. Az előre tervezett forgalomkorlátozások már napokkal az életbe lépésük előtt elérhetők a webes felületen.