Szerdán, csütörtökön és pénteken napközben sávlezárás lesz a Budaörsi úti új csomópont építési területe környékén

2015. február 18-án (szerdán), 19-én (csütörtökön) és 20-án (pénteken) 10 és 14 óra között a Budaörsi úti új közúti csomópont építési területének környékén irányonként egy-egy forgalmi sávot lezárnak, mert a meglévő ideiglenes forgalmi rend útburkolati jeleit felújítják. A sávkorlátozás mellett irányonként 2 sáv mindig járható marad.

A felfestések felújításának ütemezése:
  • február 18-án (szerdán) a városközpont felé vezető irányban,
  • február 19-én (csütörtökön) körülbelül délig centrum irányban, majd várhatóan déltől 14 óráig a kifelé vezető irányban,
  • február 20-án (pénteken) pedig a városhatár irányában lesz sávlezárás.

Az útburkolati jelek felújítását a téli időjárási körülmények miatt nem tudják éjszaka, csak napközben elvégezni. Az esetlegesen kialakuló torlódások miatt az arra közlekedők szíves türelmét kérjük.

Valós idejű közúti közlekedési információk

A BKK honlapján, illetve a kozut.bkkinfo.hu linken már valós idejű közúti közlekedési információk is elérhetők. A fővárosban közlekedő autósok interaktív online térkép segítségével tájékozódhatnak arról, hogy hol milyen fennakadásokra kell számítaniuk. Az előre tervezett forgalomkorlátozások már napokkal az életbe lépésük előtt elérhetők az új webes felületen.