Folytatódik a csatornarekonstrukció a Bécsi út térségében, Óbudán

2014. február 24-étől folytatódik a tavaly megkezdett csatornarekonstrukció a III. kerületi Bécsi út környékén. Március végéig várhatóan kisebb forgalomkorlátozásra kell számítani.

A Fővárosi Csatornázási Művek Zrt. megbízásából a Colas Alterra Zrt. által 2013 októberében megkezdett Bécsi úti csatornarekonstrukció 2014. február 24-én folytatódik. A kivitelezés a Bécsi úton a Doberdó utca és a Tímár utca között lévő gerincvezeték építésével kezdődik. Ezzel egy időben a Nagyszombat utcai rákötés is elkészül. Ez a Bécsi úti csatornaépítés II. üteme, melynek befejezése 2014. március végére várható.

A munkálatok miatt

  • a Bécsi úton a városközpont felé vezető útpályát lezárjuk a Doberdó utca és a Tímár utca között;
  • a forgalom – a tavalyi ideiglenes közlekedési renddel megegyezően – a városból kifelé vezető útpályán halad majd 2 x 1 sávon;
  • a villamosforgalom zavartalan lesz;
  • a 160-as, a 260-as, és a 960-as autóbusz mindkét irányban a villamospályán közlekedik.

A Budapesti Közlekedési Központ célja, hogy a munkavégzés idején a lehetőségekhez mérten zavartalan legyen a forgalom. Az esetleges kellemetlenségekért ezúton kérjük az arra közlekedők türelmét, és egyúttal köszönjük megértésüket.

Közlekedési változások percről percre Legyen Ön is a BKK Info rendszeres használója!

A közösségi közlekedési változásokról folyamatosan frissülő naprakész információk a BKK Info oldalán, a www.bkkinfo.hu címen találhatók, mobiltelefonról pedig az m.bkkinfo.hu címen érhető el a Budapesti Közlekedési Központ új szolgáltatása. A járatfigyelő funkcióra feliratkozva a felhasználó által tetszőlegesen kiválasztott járattal vagy járatokkal kapcsolatos valamennyi információt azonnal eljuttatjuk e-mailben is. Indulás előtt tehát tájékozódni lehet a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról.