DUNA VILLAMOS

Utazzon végig a világ 10 legszebb villamosvonalának egyikén, a Duna-parton a 2-es villamossal! Útközben számos műemléket, látnivalót megcsodálhat, többek között az Országházat, a budapesti hidakat, a budai vár és a Gellért-hegy panorámáját.

Közlekedik:

Májustól októberig minden szombaton

Útvonal:

Közvágóhíd H–Jászai Mari tér

TERMÁL VILLAMOS

Budapest fürdőváros, területén számos gyógyhatású hévízforrás található. Szálljon fel a Termál villamosra, látogasson el a Rudas és a Király Fürdőbe, lazítson a Szent Lukács vagy a Szent Gellért Gyógyfürdő gyógyhatású termálvizében, élvezze a budai fürdők páratlan hangulatát!

Közlekedik:

Májustól októberig minden vasárnap

Útvonal:

Szent János Kórház–Szent Gellért tér M–Rudas Gyógyfürdő–Szent Lukács Gyógyfürdő–Szent János Kórház (körjárat)

NOSZTALGIABUSZ

Budapest legszebb részeit nosztalgiabusszal is felfedezheti! Utazzon végig a Bem rakparton, hogy teljes pompájában megcsodálhassa az Országházat és a Duna-korzót, a Bajcsy-Zsilinszky úton pedig a belváros legizgalmasabb részeit!

Közlekedik:

Májustól októberig minden hónap második vasárnapján

Útvonal:

Deák Ferenc tér M–budai Duna-part (körjárat)

NOSZTALGIAHAJÓ

Vegyen részt egy romantikus utazáson a Hófehérke nosztalgiahajón, és teljes pompájában feltárul ön előtt a Duna-part csodálatos panorámája, amelyet az UNESCO a világörökség részének nyilvánított. Megnézheti Budapest különleges hídjait is a dunai hajósok szemszögéből.

Közlekedik:

Májustól októberig minden szombaton

Útvonal:

Jászai Mari tér (Margit híd) 4. számú kikötő–Margitsziget, szállodák–megkerüli a Margitszigetet–Szabadság hídnál visszafordul–Petőfi tér (Erzsébet híd)–Batthyány tér M+H–Jászai Mari tér (Margit híd) 4. számú kikötő


Jegyek, bérletek

Nosztalgia-vonaljegy 500 Ft
Nosztalgia-vonaljegy gyermekeknek 300 Ft
Hajóvonaljegy 750 Ft
Hajóvonaljegy gyermekeknek 550 Ft
Nosztalgia-napijegy 2 000 Ft
Nosztalgia-napijegy gyermekeknek 1 200 Ft
Éves nosztalgiabérlet 15 000 Ft

A felsorolt jegyeket és a bérletet az összes bérletpénztár és BKK Ügyfélközpont árusítja, a jegyek a nosztalgiajáratok személyzeténél is megvásárolhatók.

A Hófehérke nosztalgiahajó csak teljes árú vagy gyermekeknek szóló hajóvonaljeggyel vehető igénybe.

Az Éves nosztalgiabérlet és a Nosztalgia-napijegy a nosztalgiahajó kivételével minden járatra érvényes.

Díjmentes utazásra jogosultak a 65 évnél idősebbek és a felnőtt kíséretével utazó gyermekek (iskolai tanulmányaik elkezdéséig). A díjmentesség igénybevételének részletes szabályait és a további jogosultakat a BKK honlapján az utazási kedvezményekkel kapcsolatos tájékoztatók tartalmazzák.