Szombat éjjel ideiglenesen lezárják a Ferihegyi úti vasúti átjárót

Budapest, 2022. május 5. – Vágányszabályozási munkák miatt május 7-én, szombaton 21:00-tól május 8-án, vasárnap 4:00-ig teljesen lezárják a XVII. kerületi Ferihegyi úti vasúti átjárót Rákoshegyen.

98-as busz.

A lezárás miatt a 46-os, a 98-as, valamint a 980-as éjszakai autóbuszok a Ferihegyi út helyett a Szabadság utca–Táncsics Mihály út–Széchenyi utca módosított útvonalon közlekednek.

 

Az autóbuszok:

  • Rákoskeresztúr, városközpont felé nem érintik a Ferihegyi út, a Bulyovszky utca és a Széchenyi utca megállókat, továbbá a 46-os a Lőrinci út (Szabadság utca) és a Rákoshegy vasútállomás megállókat sem; megállnak azonban a 198-as busz Lőrinci út (Szabadság utca), Bánya part, Bulyovszky utca és Árpád fejedelem utca megállóiban, illetve a Ferihegyi út elnevezésű ideiglenes megállóhelyen a Széchenyi utcában, a Ferihegyi úti kereszteződésénél.
  • Dél-pesti autóbuszgarázs, illetve Újmajori utca felé nem érintik a Széchenyi utca, a Bulyovszky utca, a Szabadság utca és a Rákoshegy vasútállomás megállókat; megállnak viszont a Széchenyi utca elnevezésű ideiglenes megállóhelyen a Széchenyi utcában, a Ferihegyi út kereszteződésénél, valamint a 198-as busz Árpád fejedelem utca, Bulyovszky utca és Bánya part megállóiban, továbbá a 98-as és a 980-as buszok a 198-as Lőrinci út (Szabadság utca) és Rákoshegy vasútállomás megállóiban is.

 

Az utazás megtervezéséhez is érdemes az új BudapestGO alkalmazást használni, amely többek között valós idejű járatinformációk alapján számolja ki az optimális útvonalat az úti cél eléréséhez, de akár jegyét, bérletét is megvásárolhatja az applikáció segítségével.