Változás az 52-es villamos közlekedésében novemberben

Budapest, 2021. október 29. – Felújítják az 52-es villamos vonalát 2021. november 2-tól, keddtől november 21-ig, vasárnapig a Nagysándor József utca és Pesterzsébet, Pacsirtatelep között. Az 52-es villamos rövidített útvonalon, a Határ út és a Nagysándor József utca között közlekedik.

 

Az 52-es villamos helyett az 52-es pótlóbusszal lehet utazni. A Vörösmarty utcai útlezárás miatt a pótlóbuszra a Pöltenberg utca megállóhely helyett a Vágóhíd utcában, a 36-os busz megállóhelyén, a Klapka utca megállóhely helyett pedig a Vörösmarty utca 108. előtt lehet felszállni.

Pesterzsébet központjához a 35-ös és a 36-os autóbusszal is el lehet jutni.

A Török Flóris utcai felújítás miatt a 35-ös autóbusz módosított útvonalon közlekedik a Szentlőrinci úti lakótelep felé, ezért a járat a Wesselényi utcai megállóhely helyett a Virág Benedek utcában a Wesselényi utca kereszteződése előtt áll meg. A Klapka utca megállóhely pedig hátrébb, a Klapka utca kereszteződése előtt lesz a Török Flóris utcában.

Az utazás megtervezéséhez továbbra is érdemes a megújult, új funkciókkal bővült BKK FUTÁR alkalmazást használni, amely valós idejű járatinformációk alapján számolja ki az optimális útvonalat az úti cél eléréséhez.