Módosított útvonalon járnak a Mártírok útján közlekedő autóbuszok

Budapest, 2021. szeptember 27. – Építési munkák miatt a Mártírok útja és a Határ út csomópontjában közlekedő autóbuszok módosított útvonalon járnak várhatóan 2021. október 2-ig.

Építési munkálatokat végeznek várhatóan 2021. október 2-ig, szombatig a XX. kerületi Mártírok útja–Határ út csomópontban. Az erre közlekedő autóbuszok megváltozott útvonalon járnak.

  • A 66-os, a 66B, a 148-as és a 966-os buszok Csepel, illetve Soroksár felé nem érintik a Mártírok útja/Határ út, a Szigligeti utca és a Kossuth Lajos utca megállókat. Helyettük a Határ úton a villamospótló autóbuszok megállóhelyén, illetve a Jókai Mór utcában a Thököly utcánál létesített megállóban állnak meg.

Az autóbuszok a Határ út, valamint Kőbánya-Kispest irányban a Mártírok útja/Határ út, a Szigligeti utca, illetve a Mártírok útja/Határ út megállókban nem állnak meg. Helyettük a Mártírok útja/Határ út megállóban a villamospótló autóbusz megállójában, illetve a Jókai Mór utcában, az 51-es villamos Thököly utca és a Jókai Mór utca/Határ út megállóiban állnak meg.

  • A 123-as és a 123A autóbuszok a Határ út felé nem érintik a Szigligeti utca és a Mártírok útja/Határ út leszállóhelyeket, helyettük a Mártírok útja/Határ út megállóban a villamospótló autóbusz megállójában, illetve a Jókai Mór utcában, az 51-es villamos a Thököly utca és a Jókai Mór utca/Határ út megállóiban állnak meg.

Az autóbuszok Soroksár irányában nem állnak meg a Mártírok útja/Határ út, a Szigligeti utca és a Kossuth Lajos utca megállókban. Helyettük a Határ úton a Mártírok útja/Határ út, a Jókai Mór utcában a Thököly utca és Tátra tér, illetve a Kossuth Lajos utcában a Mártírok útja megállókban állnak meg.

Az utazás megtervezéséhez továbbra is érdemes a megújult, új funkciókkal bővült BKK FUTÁR alkalmazást használni, amely valós idejű járatinformációk alapján számolja ki az optimális útvonalat az úti cél eléréséhez.