Változik a H6-os HÉV közlekedése a hétvégén

Budapest, 2021. április 7. – Karbantartás miatt 2021. április 10-én és 11-én, szombaton és vasárnap a H6-os HÉV csak a Közvágóhíd és Soroksár, Hősök tere, illetve Szigetszentmiklós és Ráckeve között jár. Szigetszentmiklós-Gyártelep és Soroksár, Hősök tere között pótlóbusszal lehet utazni.

Karbantartás miatt 2021. április 10-én és 11-én, szombaton és vasárnap a H6-os HÉV csak a Közvágóhíd és Soroksár, Hősök tere, illetve Szigetszentmiklós és Ráckeve között jár, Szigetszentmiklós-Gyártelep és Soroksár, Hősök tere között a H6-os pótlóbusszal lehet utazni.

Szigetszentmiklósról Budapest felé történő utazás esetén először Ráckeve felé kell utazni Szigetszentmiklós-Gyártelep állomásig, ahol a pótlóbuszok csatlakoznak a HÉV-hez. Budapest felől Szigetszentmiklósra történő utazás esetén először a pótlóbusszal szükséges utazni, melyhez Szigetszentmiklós-Gyártelep állomáson mindkét irányban csatlakozik a HÉV.

A pótlóbuszokon a kerékpárszállítás megengedett.

Alternatív utazási lehetőségként Szigetszentmiklós térségéből a főváros felé utazóknak a 38-as, 238-as autóbuszok és a 673-as, 674-es, 676-os és 690-es VOLÁN-autóbuszok igénybevételét ajánljuk.

A menetrendekért, kérjük, látogassanak el a bkk.hu/menetrendek weboldalra, vagy használják a BKK FUTÁR utazástervezőt!

Budapesti Közlekedési Központ