Változik a H6-os HÉV közlekedése a hétvégén

Budapest, 2021. március 19. – Karbantartás miatt 2021. március 20-án és 21-én, szombaton és vasárnap a H6-os HÉV megosztott útvonalon, csak a Közvágóhíd és Soroksár, Hősök tere, illetve Tököl és Ráckeve között jár. A kimaradó szakaszon pótlóbuszokkal lehet utazni.

Karbantartás miatt 2021. március 20-án és 21-én, szombaton és vasárnap a H6-os HÉV megosztott útvonalon, csak a Közvágóhíd és Soroksár, Hősök tere, illetve Tököl és Ráckeve között jár. A kimaradó szakaszon pótlóbuszokkal lehet utazni:

•          H6-os jelzéssel Soroksár, Hősök tere és Tököl között (Szigetszentmiklós központját nem érinti),

•          H6A jelzéssel Soroksár, Hősök tere és Szigetszentmiklós között

A Szigetszentmiklós és Tököl közötti utazáshoz a pótlóbuszok között Szigetszentmiklós-Gyártelepnél szükséges átszállni.

A pótlóbuszokon a kerékpárszállítás megengedett.

Alternatív utazási lehetőségként Szigetszentmiklós, József-Attila-telep, Szigetszentmiklós alsó, Szigetszentmiklós-Gyártelep, Szigethalom, valamint Szigethalom alsó és Tököl megállóhelyek térségéből a főváros felé utazók részére a 38-as, 238-as autóbuszok és a 673-as, 674-es, 676-os és 690-es VOLÁN-autóbuszok igénybevételét ajánljuk.

A változás ideje alatt a Volánbusz elfogadja a Budapest-bérlettel együtt felmutatott, Millenniumtelep kezdő- vagy végponttal megváltott HÉV bérleteket, az "U" jelű utazási igazolványokat, valamint a Budapest-bérlettel együtt felmutatott MÁV-START Vasúti Utazási Igazolványokat a 38-as, a 238-as, a 673-as, a 674-es és a 690-es buszok teljes vonalán; valamint a 676-os buszon Tököl, Óvoda és Budapest, Vermes Miklós utca között.

A menetrendekért, kérjük, látogassanak el a bkk.hu/menetrendek weboldalra, vagy használják a BKK FUTÁR utazástervezőt!

Budapesti Közlekedési Központ