Változik a hétvégén a 3-as és az 52-es villamosok közlekedése

Budapest, 2023. március 3. – Március 4-én és 5-én, e hét szombaton és vasárnap, mindkét nap napközben a 3-as villamos csak a Mexikói út és az Ecseri út között jár, az 52-es villamos közlekedése pedig szünetel gallyazási munkák miatt.

Március 4-én és 5-én, szombaton és vasárnap, mindkét nap 8:00 és 18:00 között:

  • a 3-as villamos rövidített útvonalon, a Mexikói út és az Ecseri út metróállomás között jár, a kimaradó szakaszon a 3-as villamospótló autóbusszal lehet utazni. A villamosról a pótlóbuszra Ecseri út végállomáson, a pótlóbuszról a villamosra a Balkán utcánál érdemes átszállni.
  • az 52-es villamos helyett a Határ út metróállomás és a Gubacsi út / Határ út között az 52-es pótlóbusszal, a Gubacsi út / Határ út és Pesterzsébet, Pacsirtatelep között a 2B villamossal lehet utazni. A 2B villamosról a Határ út végállomás felé közlekedő 52-es pótlóbuszra a Jókai Mór utca / Határ út megállóhelyen javasolt átszállni. Az 52-es pótlóbuszra a Határ útnál a belső buszvégállomáson, a 66-os megállója mögött lehet felszállni.

 

Pesterzsébet központja a 35-ös és a 36-os buszokkal is megközelíthető. Az M3-as metrópótló a Határ úton közlekedő 66-os, 66B, 123-as és 123A autóbuszokkal is elérhető. 

Az utazás megtervezéséhez is érdemes az új BudapestGO alkalmazást használni, amely többek között valós idejű járatinformációk alapján számolja ki az optimális útvonalat az úti cél eléréséhez, de akár jegyét, bérletét is megvásárolhatja az applikáció segítségével.