Pótlóbusz jár a 6-os villamos helyett hétfőtől február végéig hétköznap éjszakánként

Budapest, 2023. február 17. – A 6-os villamos helyett február 20-ától 28-áig hétköznap éjjelenként pótlóbusz jár karbantartás miatt. A munkák a hétvégét nem érintik, péntekről szombatra, szombatról vasárnapra, valamint vasárnapról hétfőre virradó éjjel villamosok közlekednek.

Február 20-áról 21-ére (hétfőről keddre) virradó éjjeltől február 24-én, pénteken hajnalig, valamint február 27-éről 28-ára (hétfőről keddre) virradó éjjel a 6-os villamos karbantartás miatt nem közlekedik, helyette a 6-os pótlóbusszal lehet utazni.

A 6-os villamospótló autóbusz a közúton közlekedik, amelyekre a villamosperonok helyett a közút mellett kijelölt autóbusz-megállóhelyeken lehet fel- vagy leszállni. A járat a Széll Kálmán tér felé nem áll meg a Margitszigetnél.

A 931-es autóbusz ezeken az éjszakákon Pest felé a Margit híd, budai hídfőben a villamosperon helyett a közúton kijelölt megállóban áll meg.

A karbantartás a hétvégét nem érinti, péntekről szombatra, szombatról vasárnapra, valamint vasárnapról hétfőre virradó éjjel villamosok közlekednek.

Az utazás megtervezéséhez is érdemes az új BudapestGO alkalmazást használni, amely többek között valós idejű járatinformációk alapján számolja ki az optimális útvonalat az úti cél eléréséhez, de akár jegyét, bérletét is megvásárolhatja az applikáció segítségével.