Megemlékezés miatt változik a 2-es villamos és a 15-ös busz közlekedése szombaton napközben

Budapest, 2023. február 24.  – Megemlékezés miatt február 25-én, szombaton 10:30 és 12:30 között a 2-es, a 2B és a 2M villamosok csak a déli végállomások és a Kossuth Lajos tér (Széchenyi rakpart) között közlekednek. Ugyanebben az időszakban a 15-ös és a 115-ös buszok a Boráros tér felé a Kossuth Lajos tér és a Petőfi tér között módosított útvonalon, a Bajcsy-Zsilinszky úton és a József Attila utcán át járnak.

A 2-es, a 2B és a 2M villamosok ebben az időszakban nem érintik a Jászai Mari tér és az Országház, látogatóközpont megállókat, a Kossuth Lajos térnél pedig a Széchenyi rakparton lévő megállóban lehet felszállni a járművekre. A Kossuth Lajos tér és a Szent István körút között a 15-ös és a 115-ös autóbusszal lehet utazni.

A 15-ös és a 115-ös buszok a fenti időszakban nem érintik a Széchenyi utca, a Zrínyi utca, valamint a Dorottya utca (Vörösmarty tér M) megállókat, de megállnak az Arany János utcánál a 9-es busz, a Hild téren és a Széchenyi István téren a 16-os busz, a Vigadó téren pedig a villamospótló busz megállóhelyén.

Az utazás megtervezéséhez is érdemes az új BudapestGO alkalmazást használni, amely többek között valós idejű járatinformációk alapján számolja ki az optimális útvonalat az úti cél eléréséhez, de akár jegyét, bérletét is megvásárolhatja az applikáció segítségével.