A hétvégén pótlóbusz közlekedik az 50-es villamos vonalának belső szakaszán felújítás miatt

Budapest, 2022. december 2. – Több helyen is felújítják a vágányokat és az áramellátási rendszert az 50-es villamos vonalán, ezért ezen a hétvégén, december 3-án és 4-én a villamosok csak a Szarvas csárda tér és Pestszentlőrinc, Béke tér között járnak, a kimaradó szakaszon pótlóbuszokkal lehet utazni.

Az 50-es villamos december 3-án és 4-én, szombaton és vasárnap rövidített útvonalon, csak a Szarvas csárda tér és Pestszentlőrinc, Béke tér között jár. A kimaradó szakaszon, a Határ út M és a Szarvas csárda tér között a 50-es villamospótló autóbusszal lehet utazni.

A munkák ideje alatt Szarvas csárda tér környékéről a 182-es és a 184-es autóbuszokkal, a Margó Tivadar utca térségéből a 136-os autóbusszal, a kispesti szakaszon a 93-as és a 93A autóbuszokkal is elérhető az M3-as metrópótló nyomvonala. 

Utazásuk során érdemes a BudapestGO alkalmazást használni, amely többek között valós idejű járatinformációk alapján számolja ki az optimális útvonalat az úti cél eléréséhez, de akár jegyét, bérletét is megvásárolhatja az applikáció segítségével.