Változás a H8-as és a H9-es HÉV közlekedésében október utolsó hetében

Budapest, 2021. október 22. – Karbantartás miatt október 25-től október 29-ig a H8-as HÉV csak Cinkota és Gödöllő, a H9-es HÉV pedig csak Cinkota és Csömör között jár. Az Örs vezér tere és Cinkota között pótlóbusszal lehet utazni. Október 30-án és 31-én a H9-es HÉV csak Cinkota és Csömör között jár, az Örs vezér tere és Cinkota között a H8-as HÉV-vel lehet utazni.

Október 25-től 29-ig, hétfőtől péntekig a H8-as HÉV csak Cinkota és Gödöllő, a H9-es pedig csak Cinkota és Csömör között közlekedik, a vonatok helyett az Örs vezér tere és Cinkota között pótlóbuszok járnak. Cinkota állomásnál a 92-es busz Rákosszentmihály irányú Cinkota H megállóhelyén, az Örs vezér terénél a 44-es autóbusz Kerepesi úti megállóhelyén, az Árkád mellett lehet felszállni a pótlóbuszokra.

Árpádföldről a 31-es busz biztosít alternatív utazási lehetőséget a belváros felé tartóknak.

Október 30-án és 31-én, szombaton és vasárnap a H9-es HÉV rövidített útvonalon, Cinkota és Csömör között közlekedik, Cinkota és az Örs vezér tere között csak a H8-as HÉV jár. Az Örs vezér tere és Csömör között cinkotai átszállással lehet utazni. A H8-as HÉV ezen a két napon a megszokottnál ritkábban jár; a szerelvények Sashalomnál; Mátyásföld, repülőtérnél; Mátyásföld, Imre utcánál; Mátyásföld alsónál és Cinkotánál mindkét irányban az Örs vezér tere irányú peronok mellett állnak meg.

A HÉV közlekedésével kapcsolatban további részletek a MÁV-HÉV honlapján, ezen a linken érhetők el.