Változás a 3-as, a 62-es, a 62A és a 69-es villamos közlekedésében

Budapest, 2021. október 21. – Pályakarbantartás miatt október 24-től, vasárnaptól október 31-én, vasárnapig a 3-as, a 62-es és a 62A villamos rövidített útvonalon jár, a 69-es villamos helyett pedig a teljes vonalon pótlóbusszal lehet utazni.

  • A 3-as villamos csak a Gubacsi út / Határ út és a Bosnyák tér között jár. A Bosnyák tér és a Mexikói út M között a 3-as pótlóbusszal lehet utazni.
  • A 62-es és a 62A villamos csak a Blaha Lujza tér M (Népszínház utca), illetve Kőbánya alsó vasútállomás (Mázsa tér) és a Bosnyák tér között jár. A Bosnyák tér és Rákospalota, MÁV-telep között a 62-es pótlóbusszal lehet utazni.
  • A 69-es villamos nem jár, a teljes vonalon a 69-es pótlóbusszal lehet utazni.

Alternatív utazási lehetőség biztosít az Erzsébet királyné útján az 5-ös, a Nagy Lajos király útján a 32-es busz, az Öv utca térségéből a Bosnyák térre pedig a 124-es, illetve a 125-ös autóbusszal lehet eljutni.

Az utazás megtervezéséhez továbbra is érdemes a megújult, új funkciókkal bővült BKK FUTÁR alkalmazást használni, amely valós idejű járatinformációk alapján számolja ki az optimális útvonalat az úti cél eléréséhez.