Ideiglenesen lezárják a rákoshegyi Ferihegyi úti vasúti átjárót csütörtök éjjel

Budapest, 2021. október 6.  A vágányokon zajló munkák miatt október 7-én, csütörtökön 21:00-től október 8-án, pénteken 4:00-ig lezárják a XVII. kerületi Ferihegyi úti vasúti átjárót Rákoshegyen.

(A fotó illusztráció)

 

A lezárás miatt a 46-os, a 98-as buszok, valamint a 980-as éjszakai járat módosított útvonalon, a Ferihegyi út helyett a Táncsics Mihály utcán közlekednek.

Rákoskeresztúr, városközpont felé a buszok nem érintik a Ferihegyi út, a Bulyovszky utca és a Széchenyi utca megállókat, viszont megállnak a 198-as busz Lőrinci út (Szabadság utca), a Bánya part, a Bulyovszky utca és az Árpád fejedelem utca megállóiban, illetve a Ferihegyi út ideiglenes megállóhelyen a Széchenyi István utcában, a Ferihegyi út kereszteződésénél.

A Dél-pesti autóbuszgarázs felé a buszok nem állnak meg a Széchenyi utcai, a Bulyovszky utca és Szabadság utca megállókban, viszont érintik a Széchenyi utca ideiglenes megállóhelyet a Széchenyi utcában, a Ferihegyi út kereszteződésénél, valamint  a 198-as busz Árpád fejedelem utca, Bulyovszky utca, Bánya part, Lőrinci út (Szabadság utca) és Rákoshegy vasútállomás megállóit.

Utazásuk megtervezéséhez érdemes a BKK FUTÁR alkalmazást használni, amely valós idejű járatinformációk alapján számolja ki az optimális útvonalat úti céljuk eléréséhez.