Változik a 3-as, a 28-as és a 62A villamosok közlekedése péntek este

Budapest, 2021. július 15. – A 3-as, a 28-as és a 62A villamosok pályakarbantartás miatt július 16-án, péntek este 20:00-tól üzemzárásig módosított útvonalon közlekednek.

•           A 3-as villamos két szakaszon, megosztva közlekedik. A szerelvények a Mexikói út és az Örs vezér tere, illetve az Ecseri út és a Gubacsi út / Határ út között járnak. Az Örs vezér tere és az Ecseri út között a 3-as pótlóbusszal lehet utazni.

•           A 28-as villamos helyett a teljes vonalon, a Blaha Lujza tér és az Új köztemető között a meghosszabbított útvonal közlekedő 28-as pótlóbusszal lehet utazni.

•           A 62A villamos csak Rákospalota, MÁV-telep és az Örs vezér tere között közlekedik. Kőbánya alsó vasútállomás és az Örs vezér tere között a 3-as pótlóbusszal lehet utazni.

A 85-ös, a 162-es és a 162A buszok, valamint a 909-es éjszakai buszok a Kőrösi Csoma Sándor úton a villamospálya helyett a közúton közlekednek, és a járda melletti megállóhelyeken állnak meg.

Utazásuk megtervezéséhez továbbra is érdemes a BKK FUTÁR alkalmazást használni, amely valós idejű járatinformációk alapján számolja ki az optimális útvonalat úti céljuk eléréséhez.