Változik a solymári járatok menetrendje

Budapest, 2021. április 28. – A jobb vasúti kapcsolatok biztosítása érdekében május 1-től változik a Solymáron közlekedő 64-es, 64A, 164-es és 264-es buszok menetrendje.

A hétköznap reggeli csúcsidőszakban és a késő esti időszakban, a bővebb üzemidőben közlekedő 64-es buszok mellett bizonyos 164-es és a 264-es buszok is Solymár, vasútállomás érintésével közlekednek. A járatok ezzel kedvezőbb és egész nap folyamatos vasúti csatlakozásokat nyújtanak nem csak a Templom tér környékén élőknek, hanem a Pesthidegkút irányából közlekedőknek is.

Hétköznapokon a 64-es busz jelenlegi üzemidején kívül is elérhető lesz a vasútállomás: a reggeli csúcsidőszakban egy 64A jelzésű indulás helyett 64-es járatszámmal Solymár vasútállomásig közlekednek az autóbuszok. A reggeli csúcsidőszakban és késő este bizonyos 164-es és 264-es autóbuszok a PEMÜ felé, valamint késő este egyes 164-es buszok Hűvösvölgy felé betérnek Solymár vasútállomáshoz, így biztosítva a vasútállomás egész napos elérhetőségét és javítva a térség kiszolgálását.

A részletes menetrendek a https://bkk.hu/menetrendek/ oldalon találhatók.