Forgalomkorlátozások a Vértanúk tere környékén február 25-én délelőtt

Lezárják a forgalom elől a Kossuth Lajos teret és a Vértanúk terét február 25-én, kedden 9:30 és 12:15 között, mert a kommunizmus áldozatainak emléknapja alkalmából megemlékezést rendeznek. A forgalomkorlátozás miatt rövidített útvonalon jár a 2-es villamos, a 15-ös és a 115-ös busz pedig elkerüli a lezárt útszakaszt.

A 2-es villamosra ebben az időszakban rövidített útvonalon, a Közvágóhíd és a Kossuth Lajos tér (Széchenyi rakpart) között lehet utazni.

A 15-ös és a 115-ös busz

  • az Árpád híd és a Gyöngyösi utca felé nem érinti a Kossuth Lajos tér megállót, Szemere utcai megállóját pedig áthelyezik a Báthory utca kereszteződése utánra.
  • a Boráros tér felé nem érinti a Kossuth Lajos tér és a Dorottya utca (Vörösmarty tér) közti megállóit. A buszjáratra a 9-es busz Báthory utca / Bajcsy-Zsilinszky út, Arany János utca, Szent István Bazilika, a 105-ös busz Hild tér és Széchenyi István tér, valamint a Vigadó téren lehet felszállni.

A 70-es és a 78-as trolibusz Kossuth Lajos tér végállomását a Kálmán Imre utcába, a Honvéd utca kereszteződése elé helyezik át.

Budapest, 2020. február 24.

Budapesti Közlekedési Központ