A csepeli Szent Imre téren koncertet tartanak, módosul az arra közlekedő autóbuszok útvonala december 30-án

Koncertet tartanak Csepelen a Szent Imre téren december 30-án, hétfőn, ezért hajnali 5 órától másnap hajnali 3 óráig lezárják a Károli Gáspár utcát a Kossuth Lajos utca és a II. Rákóczi Ferenc út között. A forgalomkorlátozás miatt változik a 38-as buszcsalád, valamint a 35-ös, a 71-es, a 151-es és a 179-es buszjárat útvonala.

  • A 38-as, a 38A, a 138-as és a 238-as autóbusz Szigetszentmiklós, Lakihegy, illetve Budatétény vasútállomás (Campona) felé a II. Rákóczi Ferenc út helyett a Kossuth Lajos utcában közlekedik és az érintett megállókban áll meg.
  • A 71-es autóbusz nem érinti a Szent Imre tér H megállót.
  • A 35-ös és a 151-es autóbusz Pesterzsébet felé a Kossuth Lajos utca helyett II. Rákóczi Ferenc úton közlekednek és az érintett megállókban áll meg.
  • A 179-es autóbusz a Csepeli Kórház felé nem érinti a Szent Imre tér H, a Karácsony Sándor utca H és a Mansfeld Péter utca megállóhelyet. A terelt vonalszakaszon a Kossuth Lajos utcában a 35-ös járat Karácsony Sándor utca és Széchenyi István utca megállójában lehet felszállni.

Utazását érdemes előre megtervezni a BKK FUTÁR alkalmazással, amely valós idejű járatinformációk alapján az optimális útvonalat számolja ki úti célja eléréséhez.

Budapesti Közlekedési Központ