Forgalomkorlátozások november 30-án a belvárosban demonstráció miatt

Forgalomkorlátozásokra lehet számítani a belvárosban 2019. november 30-án, szombaton demonstráció miatt. Várhatóan 12:00 és 16:00 között szakaszosan és időszakosan lezárják a forgalom elől a Széchenyi István tér–Akadémia utca–Kossuth Lajos tér útvonalat. Az érintett BKK-járatok módosított útvonalon közlekednek.

A lezárások miatt az alábbi változásokra kell számítani az érintett közösségi közlekedési vonalakon:

  • Várhatóan 13:30 és 16:00 között a Kossuth Lajos tér lezárása miatt a 2-es villamos rövidített útvonalon, a Közvágóhíd és a Kossuth Lajos tér (Széchenyi rakpart) között jár, az Országház, látogatóközpont és a Jászai Mari tér megállót nem érinti. A Kossuth Lajos térnél a villamosra a Széchenyi rakparton lévő megállóban lehet felszállni.
  • Várhatóan 12:00 és 13:30 között a Széchényi István tér forgalmának korlátozása miatt a 16-os, a 16B és a 105-ös autóbusz Buda felé a Széchenyi István tér helyett a József Attila utcában a Nádor utca után áll meg.

A közúti közlekedésben várható forgalomkorlátozásokról a Rendőrség hírében olvashatnak: http://www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/utinfo/forgalmirend-valtozasok/forgalomkorlatozas-budapest-ket-keruleteben-6.

Budapest, 2019. november 28.

Budapesti Közlekedési Központ