Menetrendi változások a H6-os HÉV vonalán október 5-től november 5-ig

Ideiglenes, a megszokottól eltérő menetrend szerint jár a H6-os HÉV 2019. október 5-től, szombattól november 10-ig, vasárnapig, mert a HÉV-pálya felújítását végzik Dunaharaszti és Szigetszentmiklós között. Eközben egy hétvégén, október 19-én, szombaton és 20-án, vasárnap a HÉV nem közlekedik Dunaharaszti külső és József Attila-telep között, helyette pótlóbusz jár Dunaharaszti külső és Szigetszentmiklós–Gyártelep között.

FIGYELEM, VÁLTOZÁS: A MENETRENDI VÁLTOZÁS CSAK NOVEMBER 5-IG, KEDDIG TART.

A HÉV közlekedési rendje október 5-től 18-ig, valamint október 21-től november 10-ig

Október 5-től, szombattól 18-ig, péntekig, valamint 21-től, hétfőtől november 10-ig, vasárnapig a H6-os HÉV szerelvényei a megszokottól eltérő, ideiglenes menetrend szerint közlekednek. Az ideiglenes menetrend elérhető a BKK weboldalán a bkk.hu/menetrendek/#H6 oldalon.

A HÉV közlekedése október 19-én és 20-án

Október 19-én, szombaton és 20-án, vasárnap a H6-os HÉV két szakaszra osztva közlekedik: a Közvágóhídtól Dunaharaszti külső állomásig, Ráckeve, illetve Tököl felől pedig József Attila-telep megállóhelyig lehet utazni a szerelvényekkel.  Szigetszentmiklós alsó és József Attila-telep megállóban a szerelvények a Közvágóhíd irányú peron mellett állnak meg mindkét irányban. Ezekből a megállókból a Dunaharaszti felé utazóknak a HÉV-szerelvényekkel Szigetszentmiklós-Gyártelep irányába kell indulni, és onnan HÉV-pótlóbusszal utazhatnak Dunaharaszti külsőig. Dunaharaszti külső és Szigetszentmiklós–Gyártelep között pótlóbusz jár H6-os jelzéssel, amelyre a dunaharaszti, taksonyi, szigethalomi, szigetszentmiklósi Volánbusz-megállókban lehet felszállni.

Budapest, 2019. október 4.

Budapesti Közlekedési Központ