Közlekedés október 19-én, szombaton este a Groupama Aréna környékén labdarúgó-mérkőzés miatt

A ferencvárosi Groupama Arénában 2019. október 19-én, szombaton 19:30-tól rendezik meg az FTC – Újpest FC labdarúgó-mérkőzést. A stadiont az 1-es villamossal, valamint a Lehel tér és Kőbánya-Kispest között közlekedő M3-as pótlóbusszal érhetik el a legkönnyebben. A mérkőzés miatt lezárják 17:00 és 22:00 óra között az Albert Flórián utat, valamint várhatóan 21:10 és 21:50 között az Üllői út szervizútját a Groupama Aréna és a felüljáró között.

Az Üllői út szervizútjának zárása idején az M3-as metrópótló buszok Kőbánya-Kispest felé módosított útvonalon közlekednek, a Nagyvárad térnél a 24-es villamos Orczy tér irányú megállóhelyén, valamint a Népligetnél a 194M autóbusz megállójában, a Planetáriummal szemben állnak meg.

Az Albert Flórián út zárása idején a 200E autóbusz a Liszt Ferenc Airport 2 felé szintén terelve jár, a Nagyvárad térnél az Orczy úton, a Népligetnél a Planetáriummal szemben, a 194M autóbusz megállóiban áll meg.

Az 1-es villamos, illetve az M3-as pótlóbusz a mérkőzés végén szükség esetén a megszokottnál sűrűbben indul, illetve 21 és 22 óra között biztonsági okokból korlátozhatják az 1-es villamos Albert Flórián úti megállóhelyének forgalmát.

Budapesti Közlekedési Központ