A Rózsa utcai csomópontnál folytatódik az Árpád út helyreállítása

Az újpesti Árpád út Rózsa utcai csomópontjában aszfaltoznak 2019. szeptember 16-án, hétfőn és 17-én, kedden, mindkét nap este 20 és hajnali 4 óra között a kereszteződés lezárásával: a Rózsa utcából egyik irányból érkezve sem lehet keresztülhaladni a csomóponton; az Árpád úton csak egyenesen lehet haladni, továbbá hétfőn este a Rózsa utca, Tél utca irányából az Árpád úti felüljáró irányába lehet jobbra kanyarodni, míg kedden este a Görgey Artúr utca irányából az Újpest-központ irányába lehet jobbra kisívben is kanyarodni. Szeptember 16-án éjszaka a csomópont északi oldalán dolgoznak, 17-én éjszaka pedig a déli felén – a csomópontban az építéssel éppen nem érintett oldalon csak jobbra lehet majd kanyarodni. A lezárt csomópontot a Szent Imre utca felől a Görgey Artúr utca–István út útvonalon, míg a Berlini út irányából a Tél utca–Pozsonyi út–István út útvonalon érdemes elkerülni. A forgalomkorlátozások miatt változik az arra közlekedő buszok útvonala is.

Szeptember 16-án, hétfőn este 20 óra után az alábbiak szerint változik az érintett buszjáratok útvonala:

  • A 20E buszra az Ősz utcánál mindkét irányba a 121-es busz Ősz utca megállójában lehet felszállni.
  • A Mexikói út felé tartó 25-ös busz nem érinti az Ősz utca, az Árpád üzletház, az Árpád kórház és a Víztorony megállóját. A buszjáratra a 121-es busz Ősz utca, valamint Árpád út megállójában lehet felszállni. (Az Újpest-központ felé tartó buszok útvonala nem változik.)
  • Az Árpád híd M felé tartó 120-as busz nem érinti a Munkásotthon utca és az Ősz utca megállóját. A buszjáratra a 104-es busz Árpád üzletház és a 121-es busz Ősz utca megállójában lehet felszállni. (Az Újpest-központ felé tartó buszok útvonala nem változik.)

Szeptember 17-én, kedden este 20 óra után, valamint 18-ára, szerdára virradóra az alábbiak szerint változik az érintett buszjáratok útvonala:

  • A 20E busz egyik irányba sem érinti az Árpád üzletház és a Deák Ferenc utca / Rózsa utca megállóját, a buszjáratra Káposztásmegyer felé a 104-es busz Árpád üzletház, a Keleti pályaudvar felé pedig a 120-as busz Munkásotthon utca megállójában lehet felszállni.
  • A 220-as és a 914-es buszjárat Újpest-központ felé nem érinti a Deák Ferenc utca / Rózsa utca, az Árpád üzletház és az Erzsébet utca megállóját. (Az ellenkező irányba tartó buszok útvonala nem változik.)

Budapest, 2019. szeptember 13.

Budapesti Közlekedési Központ