Közlekedési változások szeptember 1-jén, vasárnap a Groupama Arénában tartandó FTC – DVTK bajnoki labdarúgó-mérkőzés miatt

A ferencvárosi Groupama Arénában szeptember 1-jén, vasárnap 18 órától FTC – DVTK bajnoki labdarúgó-mérkőzést rendeznek. A stadiont az 1-es villamossal a Népliget megállóhelyig utazva érhetik el a legkönnyebben.

A mérkőzés napján lezárják 17 és 21 óra között az Albert Flórián utat. A korlátozások idején a 200E autóbusz módosított útvonalon közlekedik: a Liszt Ferenc Airport 2 felé tartó buszok a Nagyvárad térnél az Orczy úton, a Népligetnél a Planetáriummal szemben, a 194M autóbusz megállóiban állnak meg.

Az 1-es villamos, illetve az M3-as pótlóbusz a mérkőzés végén szükség esetén a megszokottnál sűrűbben indul. Utazásukat érdemes előre megtervezni a BKK FUTÁR alkalmazás igénybevételével, amely valós idejű járatinformációk alapján az optimális útvonalat számolja ki úti céljuk eléréséhez.

Aki nem rendelkezik a járatokra érvényes bérlettel, annak érdemes előre megvásárolnia menetjegyét. A mérkőzésről távozók a Népliget vagy Nagyvárad tér metróállomásnál a nap 24 órájában rendelkezésre álló jegy- és bérletkiadó automatákból is megvehetik a menetjegyüket.

Budapesti Közlekedési Központ