Módosul a 181-es autóbusz közlekedése rendezvény miatt

Rendezvényt tartanak a IX. kerületi József Attila lakótelepen a Föld Napja alkalmából 2019. április 27-én, szombaton 10:30-tól 20:00 óráig. A program ideje alatt lezárják a Napfény utcának a Csengettyű utca és a Lobogó utca közötti szakaszát, ezért változik a 181-es autóbusz közlekedése.

A járatok módosított útvonalon – a Csengettyű utca–Toronyház utca–Lobogó utcán keresztül – járnak majd, a Lobogó utca megállót nem érintik. Ebben az időszakban a Lobogó utca és a Napfény utca kereszteződése előtt kialakított ideiglenes megállóban lehet fel-, illetve leszállni a buszokról.

Közlekedési változásokról percről percre – mobilalkalmazáson és webes utazástervezőn is!

A BKK mind a közösségi közlekedési változásokról és a kedvencnek jelölt járatokról, mind a közúti fennakadásokról folyamatosan frissülő információkat nyújt a honlapján, vagy okostelefonokra letölthető mobilalkalmazáson keresztül. A közösségi közlekedési változásokról személyre szabott információk érhetők el a BKK Info oldalán, a bkkinfo.hu címen, vagy a BKK Info mobilalkalmazásban. A járatfigyelő funkcióra feliratkozók a tetszőlegesen kiválasztott járatokról az összes információt azonnal megkapják akár e-mailen is.