Forgalomkorlátozás Újpesten a Szusza Ferenc Stadion környékén labdarúgó mérkőzés miatt, április 20-án

2019. április 20-án rendezik az Újpest FC–Honvéd FC labdarúgó mérkőzést az újpesti Szusza Ferenc Stadionban, ezért várhatóan 15 órától 21 óráig lezárják az Irányi Dániel utcát a Baross utca és a Labdarúgó utca között. Módosított útvonalon jár a 147-es autóbusz, és rövid időre korlátozhatják a 96-os buszcsalád forgalmát is.

Április 20-án, szombaton várhatóan 15 és 21 óra között biztonsági okokból lezárják a forgalom elől Újpesten az Irányi Dániel utcát a Baross utca és Labdarúgó utca között.

A forgalomkorlátozások miatt a közösségi közlekedés rendje az alábbiak szerint változik:

  • A 147-es autóbusz Újpest-központ M felé a Megyeri út–Fóti út–Baross utca útvonalon halad, a 30-as autóbusz megállóiban lehet rá felszállni.
  • Várhatóan a mérkőzés kezdete előtt, 16:30 és 17 óra között, illetve a mérkőzés végén, 19:45 és 20:15 között az Újpest, Fóti út felé tartó 96-os autóbusz a Fóti út–Julianus barát utca–Váci út–Fóti út útvonalon halad, a 147-es autóbusz megállóhelyeit érintve. A 196-os autóbusz Újpalota, Szentmihályi út felé a Fóti út–Megyeri út–Megyer, Szondi utca–Megyeri út–Fóti út–Váci út útvonalon jár, a 30-as, majd a 104-es autóbusz megállóit érintve.

Utazását ebben az időszakban is érdemes a BKK FUTÁR alkalmazással megtervezni, amely valós idejű járatinformációk alapján számolja ki az optimális útvonalat úti célja elérésére.