Aszfaltozás miatt lezárják az újpesti Nádor utca egy részét, módosul a 30-as buszcsalád útvonala

Lezárják a forgalom elől az újpesti Nádor utcát az Erkel Gyula utca és a Deák Ferenc utca között 2019. május 2-án, csütörtökön délelőtt 9 órától másnap, május 3-án, pénteken este 20 óráig az útszakasz aszfaltozása miatt. A Nádor utca helyett ebben az időszakban érdemes a Megyeri utat, a Baross utcát vagy a Leiningen Károly utcát választani; a munkaterület közvetlen közelében közlekedők az Erkel Gyula utca–Klauzál utca útvonalon kerülhetnek. A forgalomkorlátozás miatt változik a 30-as buszcsalád járatainak útvonala is.

A 30-as, a 30A, a 230-as és a 930-as busz ebben az időszakban mindkét végállomása felé a Görgey Artúr út–Kiss Ernő utca–Szent László tér–Türr István utca–Mildenberger utca módosított útvonalon közlekedik, ezért nem érinti a Csokonai utca, az Illek Vince utca megállóhelyet, továbbá a Megyeri út felé tartó buszok a Türr István utca / Nádor utca megállót sem.

  • A Megyeri út felé tartó buszokra a 220-as buszjárat Kiss Ernő utca, valamint a 96-os busz Szent László tér és Nádor utca megállójában lehet felszállni.
  • A Keleti pályaudvar M felé tartó buszokra a Szent László téren a Kiss Ernő utca kereszteződése előtt, majd a Görgey Artúr úton a Klauzál utca kereszteződése előtt lehet felszállni.

Utazásukat érdemes előre megtervezni a BKK FUTÁR alkalmazás segítségével, amely valós idejű járatinformációk alapján az optimális útvonalat számolja ki úti céljuk eléréséhez.

Budapest, 2019. április 30.

Budapesti Közlekedési Központ