Útjavítási munkák lesznek a Csapó utcában és a Puskás Ferenc utcában, változik a 93-as, 93A busz útvonala a március 23-24-i hétvégén

Útjavítási munkákat végeznek a 2019. március 23-24-i hétvégén a XVIII. és a XIX. kerület határán, a Csapó utca és a Puskás Ferenc utca Darányi Ignác utca és Vaslemez utca közötti szakaszának lezárásával. A közúti forgalom számára az ajánlott terelőút a Hengersor utca–Üllői út–Margó Tivadar utca–Baross utca útvonal. A forgalomkorlátozás miatt szombaton reggel 6 órától vasárnap üzemzárásig a 93-as, 93A buszjárat módosított útvonalon közlekedik.

A 93-as és a 93A autóbusz a Puskás Ferenc utca–Hengersor utcai szakaszon nem közlekedik, ezért egyik irányban sem érinti a Kispest vasútállomás, a Bozsik Stadion és a Kispesti temető megállót; a Csapó utcánál Pestszentlőrinc felé pedig a Puskás Ferenc utcában lévő megállója helyett a Darányi Ignác utca 59. számnál létesített ideiglenes megállóban lehet felszállni. A 93-as és a 93A busz a terelt vonalszakaszon mindkét irányba megáll a 136E járat Margó Tivadar utcai megállójában, valamint Kőbánya-Kispest felé a Dembinszky utcai megállójában is.

Utazásukat érdemes a BKK FUTÁR alkalmazás használatával megtervezni, amely valós idejű járatinformációk alapján mindig az optimális útvonalat számolja ki úti céljuk eléréséhez.

Budapest, 2019. március 22.

Budapesti Közlekedési Központ