Útjavítás miatt lezárják a Lánchidat március 11-ről 12-re virradó éjszaka

Úthibákat, aszfaltfelgyűrődéseket javítanak ki a Lánchídon a március 11-ről 12-re, hétfőről keddre virradó éjszaka 1:15 és 4:30 között. A dunai átkelőt erre az időszakra a teljes szélességében lezárják, helyette a szomszédos hidakat érdemes használni. A Lánchíd lezárásának idején a 990-es éjszakai busz az Erzsébet hídon át közlekedik.

A 990-es busz ebben az időszakban nem érinti a Széchenyi István tér és a Deák Ferenc tér M közti megállóit. Módosított útvonalán

  • a Rákoskeresztúr felé tartó buszokra a Várkert Bazárnál, a villamospótló-megállóban, valamint az 5-ös busz Döbrentei tér és Ferenciek tere M megállóhelyén lehet felszállni,
  • a Normafa felé tartó buszokra az 5-ös busz Ferenciek tere M, a 110-es busz Döbrentei tér megállójában, majd a Várkert Bazárnál, a villamospótló-megállóban lehet felszállni.

Utazásukat érdemes előre megtervezni a BKK FUTÁR alkalmazással, amely valós idejű járatinformációk alapján mindig – így a Lánchíd lezárása idején is – az optimális útvonalat számolja ki úti céljuk eléréséhez.

Budapest, 2019. március 8.

Budapesti Közlekedési Központ