Közműüzemzavar-helyreállítás miatt változik a 91-es busz közlekedése április 1. és 5. között

Módosított útvonalon, a Városmajor és a Gábor Áron utca között az 5-ös busz útvonalára terelve közlekedik a Nyugati pályaudvar felé tartó 91-es busz 2019. április 1-től 5-ig, mert közműüzemzavar helyreállítását végzik a Szilágyi Erzsébet fasor és a Gábor Áron utca kereszteződésénél. A személygépkocsi-forgalmat is érintik a helyreállítási munkák.

A Nyugati pályaudvar felé tartó 91-es buszok április 1-től, hétfőtől 5-ig, péntekig a Városmajortól a Szilágyi Erzsébet fasor–Pasaréti út–Gábor Áron utca módosított útvonalon haladnak, ezért nem érintik a Szent János kórház, a Nagyajtai utca, a Gábor Áron utca és a Pasaréti út megállóhelyet. Terelt vonalszakaszán a 91-es buszra az 5-ös buszjárat éritett Vasas sportpálya, Júlia utca és Gábor Áron utca / Pasaréti út megállójában lehet felszállni. A Széll Kálmán tér felé tartó buszok útvonala nem változik.

Személygépkocsival ebben az időszakban a Gyergyó utcából nem lehet jobbra a Szilágyi Erzsébet fasorra kihajtani, illetve a Szilágyi Erzsébet fasorról jobbra kanyarodni a Gábor Áron utcába, ezért a Szilágyi Erzsébet fasor–Gyergyó utca– (az ideiglenesen a városhatár irányába egyirányúsított) Pasaréti út–Gábor Áron utca alternatív útvonal használatát javasoljuk.

Közösségi közlekedés használata esetén utazásukat érdemes előre megtervezni a BKK FUTÁR alkalmazással, amely valós idejű járatinformációk alapján mindig az optimális útvonalat számolja ki úti céljuk eléréséhez.