Futóverseny miatti forgalomkorlátozások a XVIII. kerületben március 15-én

Idén is megrendezik a március 15-i Imre-Lőrinc futóversenyt a XVIII. kerületben a Kisfaludy utca, a Lőrinci út, a Kettős-Körös utca, a Péterhalmi utca és környékének lezárásával. A forgalomkorlátozások miatt a 184-es busz reggel 6 óra és 16:30 között módosított útvonalon, a Gilice tér és a Kisfaludy utca között a 182-es járat útvonalára terelve közlekedik.

A futóverseny miatt lezárják a forgalom elől

  • a Kisfaludy utcát a Nemes utca és a Vezér utca között 6 órától 16:30-ig,
  • a Lőrinci út–Kettős-Körös utca–Péterhalmi utca–Fogoly utca útvonalat a Péterhalmi utca és a Dráva utca közötti szakaszon 9:20-tól délig, valamint
  • a Mályinka utca–Bököny utca útvonalat a Mályinka utca és a Dráva utca közötti szakaszon 9:50-től 11:40-ig.

Várhatóan 6:00 és 16:30 között a 184-es busz a Gilice tér és a Kisfaludy utca között módosított útvonalon, a 182-es járat vonalára terelve közlekedik, ezért nem érinti a Kisfaludy utca (Nemes utca) és az Obszervatórium közötti megállókat. A terelt vonalszakaszon a 184-es buszra a Kisfaludy utca és az Alcskai úti lakótelep között a 166-os, majd a Gilice térig a 182-es megállóiban lehet felszállni.

Utazásuk megtervezéséhez érdemes a BKK FUTÁR alkalmazást használni, amely valós idejű járatinformációk alapján mindig az optimális útvonalat számolja ki úti céljuk elérésére.

Budapest, 2019. március 12.

Budapesti Közlekedési Központ