Változik az Árpád híd irányú 120-as busz útvonala november 17-18-án

2018. november 17-én, szombaton és 18-án, vasárnap az Újpest és Angyalföld határán zajló gázvezeték-fektetéshez kapcsolódóan ismét lezárják a forgalom elől a Szent László út Madridi utca és Kámfor utca közti, korábban egyirányúsított szakaszát. Ezért a hétvégén módosul az Árpád híd M felé tartó 120-as busz útvonala is. (Az Újpest felé közlekedő buszok útvonala az útszakasz egyirányúsítása miatt már korábban változott.)

November 17-én és 18-án az Árpád híd M irányú 120-as busz a Berlini utca–Madridi utca–Pozsonyi utca–Gyöngyösi utca–Reitter Ferenc utca–Kámfor utca útvonalon halad. A buszjáratra a Béke utcában, a 30-as buszcsalád Gyöngyösi utca megállójában, valamint a Reitter Ferenc utca és a Kámfor utca kereszteződésénél lehet felszállni.

Közlekedési változások megjelenítése a BKK INFO és a BKK FUTÁR felületén

A BKK mind a közösségi közlekedési változásokról, mind a közúti fennakadásokról folyamatosan friss információkat nyújt a BKK INFO alkalmazáson keresztül. A www.bkkinfo.hu weboldalon, illetve a BKK INFO iOS és Android rendszerű mobileszközökre is elérhető alkalmazásában a közösségi közlekedési változásokról személyre szabott információk érhetők el: a járatfigyelő funkcióra feliratkozók az általuk sűrűn igénybe vett vonalakról az összes közlekedési információt azonnal megkapják.

A weben a futar.bkk.hu címen, illetve mobilalkalmazásként is elérhető BKK FUTÁR applikáció segítségével valós idejű adatok alapján tervezhetik meg utazásukat. Az alkalmazás a közösségi közlekedési járatok valós helyzetének térképes nyomon követésére is alkalmas.

A kozut.bkkinfo.hu oldalon valós idejű közúti közlekedési információk érhetők el: a fővárosban közlekedők interaktív térkép segítségével tájékozódhatnak arról, hogy hol milyen fennakadásokra kell számítaniuk; az előre tervezett forgalomkorlátozások már napokkal az életbe lépésük előtt elérhetők a fenti címen.

Budapest, 2018. november 16.

Budapesti Közlekedési Központ