Rövidített útvonalon csak a Kossuth térig jár a 2-es villamos október 25-én délelőtt

2018. október 25-én, csütörtökön 10:30 és 12 óra között a 2-es villamos rövidített útvonalon, a Közvágóhíd H végállomás és a Kossuth Lajos tér (Széchenyi rakpart) megállóhely között közlekedik, mert a Kossuth Lajos tér forgalmát megemlékezés miatt korlátozzák.

Ebben az időszakban a 15-ös vagy a 115-ös busszal érdemes a Szent István körút felé továbbutazni.

Közlekedési változások a BKK INFO és a BKK FUTÁR felületén

A BKK mind a közösségi közlekedési változásokról, mind a közúti fennakadásokról folyamatosan friss információkat nyújt a BKK INFO alkalmazáson keresztül. A www.bkkinfo.hu weboldalon, illetve a BKK INFO iOS és Android rendszerű mobileszközökre is elérhető alkalmazásában a közösségi közlekedési változásokról személyre szabott információk érhetők el: a járatfigyelő funkcióra feliratkozók az általuk sűrűn igénybe vett vonalakról az összes közlekedési információt azonnal megkapják.

A weben a futar.bkk.hu címen, illetve mobilalkalmazásként is elérhető BKK FUTÁR applikáció segítségével valós idejű adatok alapján tervezhetik meg utazásukat. Az alkalmazás a közösségi közlekedési járatok valós helyzetének térképes nyomon követésére is alkalmas.

A kozut.bkkinfo.hu oldalon valós idejű közúti közlekedési információk érhetők el: a fővárosban közlekedők interaktív térkép segítségével tájékozódhatnak arról, hogy hol milyen fennakadásokra kell számítaniuk; az előre tervezett forgalomkorlátozások már napokkal az életbe lépésük előtt elérhetők a fenti címen.

Budapest, 2018. október 24.

Budapesti Közlekedési Központ