Módosul a 37-es és a 37A villamos megállási rendje szeptember 13-án napközben a Hungária körút és az Őrház között

2018. szeptember 13-án (csütörtökön) 8:30-tól várhatóan 15:30-ig a Salgótarjáni utcában, a Hungária körút és az Őrház között rendezvény miatt a 37-es és a 37A villamos mindkét irányban a Blaha Lujza tér irányú vágányon közlekedik.

A rendezvény ideje alatt a villamosok az Új Köztemető (Kozma utca), illetve a Sörgyár felé a Hidegkuti Nándor Stadionnál a megállóval szemben az ellenkező irányú vágány mellett kiépített peronnál; a Kőbányai garázs és a Pongrácz úti lakótelep megállónál pedig a Blaha Lujza tér irányú peron mellett állnak meg.

Közlekedési változásokról percről percre – mobilalkalmazáson és webes utazástervezőn is!

A BKK mind a közösségi közlekedési változásokról és a kedvencnek jelölt járatokról, mind a közúti fennakadásokról folyamatosan frissülő információkat nyújt a honlapján, vagy okostelefonokra letölthető mobilalkalmazáson keresztül. A közösségi közlekedési változásokról személyre szabott információk érhetők el a BKK Info oldalán, a www.bkkinfo.hu címen, vagy a BKK Info mobilalkalmazásban. A járatfigyelő funkcióra feliratkozók a tetszőlegesen kiválasztott járatokról az összes információt azonnal megkapják akár e-mailen is. A Budapesti Közlekedési Központ webes, illetve iOS, Android és Windows mobilfelületen is elérhető utazástervezőjével pedig a FUTÁR valós idejű adatai alapján tervezheti meg utazását a BKK honlapján, a futar.bkk.hu címen, vagy FUTÁR mobilalkalmazás segítségével, amely a járatok valós helyzetének térképes nyomon követésére is alkalmas. Indulás előtt érdemes tájékozódni a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról is. A kozut.bkkinfo.hu oldalon valós idejű közúti közlekedési információk érhetőek el. A fővárosban közlekedő autósok interaktív online térkép segítségével tájékozódhatnak arról, hogy hol milyen fennakadásokra kell számítaniuk. Az előre tervezett forgalomkorlátozások már napokkal az életbe lépésük előtt elérhetők a webes felületen.