Módosul a 13-as busz közlekedése rendezvény miatt

2018. szeptember 15-én (szombaton) és 16-án (vasárnap) a Diósdi Önkormányzat „Diósdi Búcsú” elnevezéssel ünnepséget rendez, ezért már 14-étől (péntektől) módosul a 13-as autóbusz közlekedése.

Szeptember 14-én (pénteken) 8 órától szeptember 17-én (hétfőn) 12 óráig a 13-as autóbusz Budatétény vasútállomás (Campona) felé a Kossuth Lajos utca – Rákóczi Ferenc utca – Hunyadi utca – Balatoni út terelt útvonalon közlekedik. A Diósd, Városháza és a Diósd, Sashegyi út megállókat nem érinti, a buszokra le és felszállni a Szent István téren, a Jókai utca kereszteződése után kialakított ideiglenes megállóban lehet.

Közlekedési változásokról percről percre – mobilalkalmazáson és webes utazástervezőn is!

A BKK mind a közösségi közlekedési változásokról és a kedvencnek jelölt járatokról, mind a közúti fennakadásokról folyamatosan frissülő információkat nyújt a honlapján, vagy okostelefonokra letölthető mobilalkalmazáson keresztül. A közösségi közlekedési változásokról személyre szabott információk érhetők el a BKK Info oldalán, a www.bkkinfo.hu címen, vagy a BKK Info mobilalkalmazásban. A járatfigyelő funkcióra feliratkozók a tetszőlegesen kiválasztott járatokról az összes információt azonnal megkapják akár e-mailen is. A Budapesti Közlekedési Központ webes, illetve iOS, Android és Windows mobilfelületen is elérhető utazástervezőjével pedig a FUTÁR valós idejű adatai alapján tervezheti meg utazását a BKK honlapján, a futar.bkk.hu címen, vagy FUTÁR mobilalkalmazás segítségével, amely a járatok valós helyzetének térképes nyomon követésére is alkalmas. Indulás előtt érdemes tájékozódni a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról is. A kozut.bkkinfo.hu oldalon valós idejű közúti közlekedési információk érhetőek el. A fővárosban közlekedő autósok interaktív online térkép segítségével tájékozódhatnak arról, hogy hol milyen fennakadásokra kell számítaniuk. Az előre tervezett forgalomkorlátozások már napokkal az életbe lépésük előtt elérhetők a webes felületen.