Módosított útvonalon jár a 129-es autóbusz útjavítás miatt június 29-én napközben

A 129-es autóbusz 2018. június 29-én 8:30-tól az utolsó járatindulásig módosított útvonalon közlekedik, mert a II. kerületi Széher út 55. szám előtti útbeszakadást javítják és a munkaterület mellett az autóbuszok közlekedése nem lehetséges.

A munkák ideje alatt a 129-es autóbusz a Széll Kálmán tér felől a Szerb Antal utcáig változatlan, majd a Szerb Antal utca–Fekete István utca–Hűvösvölgyi út módosított útvonalon halad a Széll Kálmán tér felé, és nem érinti a Tárogató út, a Széher út, a Bölöni György utca/Széher út, a Széher út 16. és a Budenz út megállót. Az autóbuszok ideiglenesen a Szerb Antal utcában, a Fekete István utca kereszteződése előtt; a 29-es autóbusz Bölöni György utca és a 956-os autóbusz Kelemen László utca megállójában állnak meg.

Közlekedési változásokról percről percre – mobilalkalmazáson és webes utazástervezőn is!

A BKK mind a közösségi közlekedési változásokról és a kedvencnek jelölt járatokról, mind a közúti fennakadásokról folyamatosan frissülő információkat nyújt a honlapján, vagy okostelefonokra letölthető mobilalkalmazáson keresztül. A közösségi közlekedési változásokról személyre szabott információk érhetők el a BKK Info oldalán, a www.bkkinfo.hu címen, vagy a BKK Info mobilalkalmazásban. A járatfigyelő funkcióra feliratkozók a tetszőlegesen kiválasztott járatokról az összes információt azonnal megkapják akár e-mailen is. A Budapesti Közlekedési Központ webes, illetve iOS, Android és Windows mobilfelületen is elérhető utazástervezőjével pedig a FUTÁR valós idejű adatai alapján tervezheti meg utazását a BKK honlapján, a futar.bkk.hu címen, vagy FUTÁR mobilalkalmazás segítségével, amely a járatok valós helyzetének térképes nyomon követésére is alkalmas. Indulás előtt érdemes tájékozódni a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról is. A kozut.bkkinfo.hu oldalon valós idejű közúti közlekedési információk érhetőek el. A fővárosban közlekedő autósok interaktív online térkép segítségével tájékozódhatnak arról, hogy hol milyen fennakadásokra kell számítaniuk. Az előre tervezett forgalomkorlátozások már napokkal az életbe lépésük előtt elérhetők a webes felületen.